[幽默情感] 女人爱问的几个问题之标准答案~~~

alexhus 发布于2008-6-20 20:07 5144 次浏览 49 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
夜月星辰 发表于 2008-6-25 03:09:40 | 显示全部楼层
原帖由 alexhus 于 2008-6-24 06:22 发表 " y7 c% u4 |9 z2 f4 ]4 }; P# M# s( I

8 g- Q% H& s# r" W+ H嘻嘻。。。见你就系要见你D相啊???见人都得。。。

8 P: ^: K, N% |  Q你見到咪見咯
0 W+ E" p. d( q. Z+ s路費你可能都冇2 J3 S3 v) F; N  u1 t
$ L# T$ i4 M* I0 L. T( U
你喺版主冇理由見唔到,不過咪爆響口
alexhus 发表于 2008-6-25 06:53:55 | 显示全部楼层
原帖由 夜月星辰 于 2008-6-25 03:09 发表 ! L! A$ b1 n" |$ \6 T

) @1 t6 B' Y9 V你見到咪見咯
7 z" g  [6 C3 S! ]$ H$ I' l: B路費你可能都冇( J/ P3 X5 T! W# m) H

! C( t, C" B1 u8 j2 u你喺版主冇理由見唔到,不過咪爆響口
+ S" G1 T  F* L: g1 o' }: D7 @4 ~
见到啦。。。咁远啊。。。怪不得啦。。。
alexhus 发表于 2008-6-25 06:59:36 | 显示全部楼层
原帖由 夜月星辰 于 2008-6-25 03:09 发表 * D" z& s: _, N, J1 u

" x. ^+ V3 h  A  o# S% Z8 F% Y! y7 x你見到咪見咯
8 ?/ A, m" ~4 \6 `路費你可能都冇6 R8 i0 f# D: M. M8 j3 j

# i0 z. b; `  i! K你喺版主冇理由見唔到,不過咪爆響口
# Y  \* U' s6 R
咁可唔可以发张相过嚟睇下啊。。。
熒月龍 发表于 2008-6-25 09:53:50 | 显示全部楼层
既是话以前答噶全是错
夜月星辰 发表于 2008-6-25 10:32:31 | 显示全部楼层
原帖由 alexhus 于 2008-6-25 06:53 发表 " Z* M. b& |3 m# u  O7 b: X2 c8 T

7 |& F3 Z- n- A' V( {% a* P0 o+ {见到啦。。。咁远啊。。。怪不得啦。。。

1 ~- q! {& T7 B% m& h+ f& u7 D
& e( X; x: u+ R7 G有幾遠[em40?
* p. }3 V) z$ w我覺得一般啦7 F! L8 Y7 f, e6 h  G
, S4 p9 e2 h+ n4 N% J- s
喺咪要過來見下我呢個真人啊?
夜月星辰 发表于 2008-6-25 10:33:57 | 显示全部楼层
原帖由 alexhus 于 2008-6-25 06:59 发表 ( u% v6 ]- P& ~9 Q- z

/ D8 j; i& L" I# X; U+ _2 m咁可唔可以发张相过嚟睇下啊。。。

9 w* A$ ~. T7 c( F9 |2 E8 v
% u, H. j6 u  d* D& \* Q/ a& i5 m2 B
咁就………… 梗喺……………………no 啦
" {8 Y( [8 z/ F) \* V- J1 \仲使問嘅
aa超級p 发表于 2008-6-25 10:35:33 | 显示全部楼层
莪要見.  c; G6 P5 K% T3 Y
莪要睇相..
夜月星辰 发表于 2008-6-25 11:50:00 | 显示全部楼层
無啦啦又over topic
11ysys 发表于 2008-6-28 19:50:38 | 显示全部楼层
哈哈,好搞笑。
hill1985 发表于 2008-6-29 19:45:54 | 显示全部楼层
哈哈,学到野啦,特别系第2个问题,女人.......真系..............
龙骑士 发表于 2009-5-3 14:43:30 | 显示全部楼层
到时候岂不是整条街都是COPY版本啰

kevinchan 发表于 2009-5-3 17:07:49 | 显示全部楼层
麻麻地啦,我觉得呢D系因人而异。不过睇完都学到野