[合作探讨] 粵漫社電視錄影組開始招募組員

heehee123 发布于2008-5-11 18:13 17466 次浏览 45 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
Kiver 发表于 2008-5-12 20:00:02 | 显示全部楼层
原帖由 tandong 于 2008-5-12 09:21 发表 ' S1 d) h' o1 x  b* o
我做精人吾得啊? 1 E+ V* n$ d6 S3 t7 x2 U( h; k
睡了!又转班!
/ q& `7 h$ N$ R- q! A点解得本版置顶 和分类置顶 架?无全区?

k4 {* v8 c' p% o; p# ]# {5 v
- T. q, p) i, I+ |" |修正了~~
Kiver 发表于 2008-5-12 20:01:17 | 显示全部楼层
原帖由 hikaruyin 于 2008-5-12 12:41 发表 1 h; Z+ i2 i# _9 }7 V% h/ u) e
呢邊都開咗錄影組…
8 o- ^+ U3 d) G  b+ _% o9 F% }- n唔知有咩人會入?呢邊好少人錄影.......

5 x2 n+ s" X, Y) s
% m, G# f: R# C) h% x- g. c; t& y3 t! S那你录左都可以在这里发布伽~~
hikaruyin 发表于 2008-5-12 22:34:19 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2008-5-12 20:01 发表
& f' d% r7 {+ ^4 S& G3 P- E$ P$ ?% `
1 p6 \& \1 d! T3 W$ c& B
那你录左都可以在这里发布伽~~

5 x+ ~& x, ]. N( k. D我一向都有咁做…不過真係唔會有咁多時間做種1 k+ I5 p5 }3 v: f
所以有時錄咗的都未必會有時間放…
8 D: c2 a( }7 _/ I1 `, k" V2 U呢度要開個錄影組就真係要搵多幾個人先得.......
- }0 |, ^$ A+ q唔係唔會好似dotbt plus果度咁完善
heehee123 发表于 2008-5-13 09:52:38 | 显示全部楼层
這個我也明白
netasa 发表于 2008-5-13 10:19:01 | 显示全部楼层
录音得嘛?! 如果录音呢,我就一向有做不过只係录自己钟意果D。
過去 发表于 2008-6-1 09:11:45 | 显示全部楼层
冇兴趣 但系帮你顶拉
pkhjm 发表于 2008-6-1 20:52:22 | 显示全部楼层
系咪要有录影机先得呢。。。$ S( t; v8 B/ _! n7 A
看来如果有香港的网友加入会很好起码无什么广告乱插的现象
$ z6 C/ A4 o) p! Y4 Q+ r支持~~~
461357943 发表于 2008-6-23 00:25:11 | 显示全部楼层
支持`
bajatvj 发表于 2008-6-23 10:40:24 | 显示全部楼层
虽然我有电视卡,但系好多时要上夜班,遗憾
hotcool2 发表于 2008-6-23 14:21:11 | 显示全部楼层
遗憾,如果我有更多的空余时间我一定会加入.不过我还是会支持的 加油啊!!
Cinderell 发表于 2008-7-21 22:43:32 | 显示全部楼层
我想试一试,可是我不会录影

306009032 发表于 2008-8-5 20:20:16 | 显示全部楼层
我路过噶,我想问系吾系要有录影机先得噶?