[动漫资讯] 新多啦A夢大電影!

小必必 发布于2008-2-14 17:04 3253 次浏览 12 位用户参与讨论   [复制分享主题]
新既多啦A夢大電影係3月8日(係日本=.=)上映..
" h4 `% U  h4 r' c  `片名叫:映画ドラえもん のび太と緑の巨人伝' j) z5 v: H3 G2 n! a4 m4 N
官網: http://doraeiga.com/2008/index.html- u4 M# d1 E- o: T$ M
# q! F& g  p  X9 W1 I% y% O

已有(12)人评论

lych 发表于 2008-2-14 19:52:23 | 显示全部楼层
多啦A夢大電影有黎啦,我好多年无睇啦,有都是睇TVB播。
VIN. 发表于 2008-2-15 16:12:37 | 显示全部楼层
等TVB播都系几年后噶事啦
小必必 发表于 2008-2-15 23:04:47 | 显示全部楼层
原帖由 lych 于 14-2-2008 07:52 PM 发表
! k% h% a1 F/ [5 X% f# e多啦A夢大電影有黎啦,我好多年无睇啦,有都是睇TVB播。
" D; ^* Q2 d2 K# t! ?$ m, O: @

) i# E3 I5 m# [8 ?等有香港版DVD可能會快d!!
ar_mie 发表于 2008-2-16 02:16:23 | 显示全部楼层
新戲當然大興趣啦~~0 n) `- ?3 S( w8 C3 B4 K
希望劇情多啲新花款就好喇!!
20572 发表于 2008-2-16 18:25:08 | 显示全部楼层
几时放啊?期待啊~~~
家家樂 发表于 2008-2-16 23:31:52 | 显示全部楼层
要等TVB播..起码要等成3-4年啦..
dodo2310 发表于 2008-2-17 12:09:39 | 显示全部楼层

评分

ks128 -2 -10 恶意灌水

Laputa81 发表于 2008-2-18 12:22:21 | 显示全部楼层
喱边唔知要等到几时先有得睇咯~~~
cicicruby 发表于 2008-2-19 18:22:39 | 显示全部楼层
喜欢```````古五到感快又一年拉`````上年噶好象提完没内感````时间真是快
keenlok 发表于 2008-2-25 08:38:40 | 显示全部楼层
正喔.希望TVB买番来播啦.不过唔知咩时候了..) z+ u5 i3 Q$ D5 y" B5 D) m6 \
taidu 发表于 2008-2-28 10:50:31 | 显示全部楼层
正啊,每年都有追,日文原声比较原汁原味。
12下一页