[TVB] 鴉 [CH01-06] [粵] [繁] [TV-RMVB]-(转:DOTBT)

dwljs 发布于2008-2-11 21:06 6614 次浏览 38 位用户参与讨论   [复制分享主题]
heero 发表于 2008-2-13 19:20:06 | 显示全部楼层
多谢楼主分享!
+ L; [8 y: P: |我下嘅日语版都仲未睇啊!
20572 发表于 2008-2-16 18:28:58 | 显示全部楼层
咩时段播咖?睇5见节目表有?!
基拉大和 发表于 2008-2-16 18:55:15 | 显示全部楼层
原帖由 dwljs 于 2008-2-11 21:06 发表
  L& Z) v; \& f4 M[TVB] 鴉 [CH01-06] [粵] [繁] [TV-RMVB]
% k% x( b, a' d& h【影片名稱】:鴉
, D+ Y  K4 F% v* G" c6 {【影片格式】:rmvb 9 T8 b7 h  u! O# t4 w. v) _
【做種日期】:10粒seed
& Q' A$ |0 M0 P) h3 T% N7 e【語言字幕】:粵語/繁體字幕
/ x# O  }$ ^9 _' y5 J& A
7 @! E/ r. |' ~# V2 E7 |转自:DotBt
$ E" p3 ?8 e$ f: c9 f4 }: W- y; C: ^% ^$ ]5 I# K0 c9 @
故事大綱:$ `7 e8 v7 l$ c# S4 p
這部作品風格類似于大和古裝片,背景卻發生 ...
好似无字幕波
pitaten 发表于 2008-2-16 23:30:06 | 显示全部楼层
我都等左好耐了 终于有全集   多谢 LZ
kidhitomi 发表于 2008-2-17 06:56:42 | 显示全部楼层
日文的有了!
8 j) a2 G4 I  z# e! a! U* h粤语的没睇过!
% U, [* d, n/ \9 W& B: x; a想不到会出粤语!
魔弹射手 发表于 2008-2-22 00:20:42 | 显示全部楼层
無圖嘅?
c.z.p 发表于 2008-3-27 19:03:36 | 显示全部楼层
鴉,好睇播期待合成版的出现
c.z.p 发表于 2008-3-27 19:05:22 | 显示全部楼层
[TVB] 鴉
abc-like 发表于 2008-3-29 18:27:16 | 显示全部楼层
6集就全??
dog12 发表于 2008-4-10 01:38:55 | 显示全部楼层
我记得tvb深夜有出叫甲贺忍法帖噶!!好似系鸦之前噶! 希望楼主有都上传啊 我温左好耐都温唔到,,鸦我down左咯  !希望楼主上传tvb版甲贺忍法帖
mai_ben 发表于 2008-4-10 19:16:04 | 显示全部楼层
我都下来睇下先
生炒菠萝 发表于 2008-4-11 08:03:04 | 显示全部楼层
有粵語家,過先下粵語好過拉~~~唉~__________