[其它更多] 巧克力谈论

superstar 发布于2007-12-28 20:17 1748 次浏览 20 位用户参与讨论   [复制分享主题]
你们喜欢吃什么巧克力?
, u3 D( V$ y" ^. _* e! Z谁知道巧克力怎么做也不妨说说

已有(20)人评论

嚣のЪ 发表于 2007-12-28 20:49:59 | 显示全部楼层
大鍋!
, Y, X. _/ c( n2 J) x+ W$ o) \! y我唔記得摞吖毛送俾我盒朱古力翻嚟啊!!! . r) C2 c, A/ u/ `: u% l

; Q! i5 a* X# U9 u; M[ 本帖最后由 嚣のЪ 于 2007-12-28 21:09 编辑 ]
累斗累 发表于 2007-12-28 20:50:22 | 显示全部楼层
我只喜欢吃- Y  [% @0 X# o2 w
三角牌的6 C0 g# w' d4 L# h+ B' O+ b3 @
黄白黑
  L: B  A' y! U7 _  d5 ]都喜欢
熊猫仔 发表于 2007-12-28 21:59:20 | 显示全部楼层
好想食啊!!!!!!!!~
幻影傳說 发表于 2007-12-28 22:09:28 | 显示全部楼层
唔知點解依家冇以前咁想食朱古力
lych 发表于 2007-12-28 22:44:03 | 显示全部楼层
各种各样的巧克力都喜欢。
嚣のЪ 发表于 2007-12-28 22:45:22 | 显示全部楼层
食厭米唔食囖 5 v- C( F  C4 C9 j
入口即溶果D超正!~~~
幻影傳說 发表于 2007-12-28 23:28:22 | 显示全部楼层
原帖由 嚣のЪ 于 2007-12-28 22:45 发表
8 v' T1 M$ v) E& D# Q食厭米唔食囖 , d- ]* j+ j1 \! ~7 f: P- [7 U
入口即溶果D超正!~~~

2 n0 s% X1 K) l3 @' o
5 t# m8 M1 C( h( R  B& ]0 T已經食少左好多,太甜個d已經唔啱我 % g; Z* V, h1 o8 E' ^# f( K
0 M3 }& Z" R8 C% Z
入口即溶果D + k) W" ~# e2 ^! J
係咪指"只溶係口,唔溶係手"個d朱右力啊
嚣のЪ 发表于 2007-12-28 23:41:57 | 显示全部楼层
原帖由 幻影傳說 于 2007-12-28 23:28 发表
! Z5 t7 N& n1 ^- U
0 h/ S6 L8 J3 w/ d% |; y2 z3 ~* S& w! `$ V
已經食少左好多,太甜個d已經唔啱我
6 V9 ?. R: L0 F9 H4 b: _& D! Q: ]' ]3 X
入口即溶果D
' s3 q* N' l6 s% H, H( g7 `係咪指"只溶係口,唔溶係手"個d朱右力啊

* Y3 E4 i' C; I7 x 差唔多啦!
0 |0 P# c9 Z5 H我會饑不擇食嘎!~
幻影傳說 发表于 2007-12-28 23:52:08 | 显示全部楼层
原帖由 嚣のЪ 于 2007-12-28 23:41 发表
' A4 A0 {1 W8 }( a) C9 S& {/ A3 B1 ~% O  ~% z1 x" S
差唔多啦!3 m5 }/ I4 y# D5 E! z# f! d2 H
我會饑不擇食嘎!~

; I+ I9 h' Y# z* ^1 t& {5 o6 ]3 X0 R+ T6 X2 T4 Z6 i2 q+ r- Q
有冇好味朱古力介紹啊
嚣のЪ 发表于 2007-12-28 23:54:00 | 显示全部楼层
原帖由 幻影傳說 于 2007-12-28 23:52 发表
; ]: v* P* [: D! z) D/ A( q& E4 R) z* u

9 Y8 N5 c( E5 r有冇好味朱古力介紹啊
( ]1 G) A- f) B
識得睇樣,唔識講名...
4 e* F8 r1 _' k5 t7 Y. b6 M! X; S日文唔識哇...
幻影傳說 发表于 2007-12-28 23:56:53 | 显示全部楼层
原帖由 嚣のЪ 于 2007-12-28 23:54 发表
% \3 z5 N4 ^' L# a2 ^+ X3 X7 S5 D# B: f& n! u
識得睇樣,唔識講名...
- D2 a2 W" D* x9 ]6 M. C日文唔識哇...

, ^" k) K; r# x4 G: B3 i2 Q
6 o2 {4 j# V4 T6 R; T4 @你都好識食喎
) t/ f( }/ Y! a9 J  Z日本d朱古力,我覺得都係明治好味d
12下一页