[动漫讨论] 求N年前一部ATV卡通既结局~~

kainlaw 发布于2007-12-19 20:32 2143 次浏览 12 位用户参与讨论   [复制分享主题]
吾知仲有无人记得ATV有部卡通叫:《宇宙泰山》既呢?
# n5 P) h* P( Z' Y( s/ ~; v9 [. a& |" ?& d. ^5 M$ K* |
我想问问收尾END既情节系乜?
5 K2 l7 h# i9 X; ^% n8 C0 H# J* ~  O8 v' a8 K
我果阵无追到个END~~~终身遗憾呀~~~
# ]7 x2 h3 ?* w& n' L# y) {. ^& T7 }$ N0 j) Y' u# u; S: M
2 V* m5 F/ f; B, v- ~% S: Z+ U
求各位大大告之~~~

已有(12)人评论

lych 发表于 2007-12-19 22:30:14 | 显示全部楼层
这部卡通是什么年代的,为什么牛没有听说过的呢?
kainlaw 发表于 2007-12-19 22:33:27 | 显示全部楼层
系上个世纪既~~~牛牛应该好后生啦~~~
梦の天使 发表于 2007-12-20 08:52:38 | 显示全部楼层
牛牛布斯久D还是你部宇宙泰山久D
ultramix 发表于 2007-12-20 11:23:54 | 显示全部楼层
连我都未听过喔....奇怪了..
Laputa81 发表于 2007-12-20 12:16:50 | 显示全部楼层
宇宙泰山??
0 ~! B) H1 v0 d& `6 u* ^无印象········有无图瞄瞄啊???
: }1 O. _: x/ Q5 K3 a  g) ]2 @/ F( @
宇宙大帝就睇过~~~
- v/ f3 ?& W0 B5 j不过唔同台········
huang 发表于 2007-12-20 12:31:28 | 显示全部楼层
古老的名字.未睇过先
yellow616 发表于 2007-12-20 15:53:48 | 显示全部楼层
ATV的动画一直好少睇~~4 g. {3 a. x; L- K) Z7 {) W
宇宙泰山更加未听过~
darkb 发表于 2007-12-20 19:55:12 | 显示全部楼层
可唔可以講得出主角叫咩名?  或者可以幫你查一下.
& D, E* O; \# a4 R& u6 t/ C+ z7 u或者故事係講咩的?
alexhus 发表于 2007-12-20 23:24:38 | 显示全部楼层
哇。。。。好旧啊。。。恐怕我未睇过啊。。。
守护者 发表于 2007-12-22 13:18:20 | 显示全部楼层
这个我也不太记得了,好似现在也有第2部
darkb 发表于 2007-12-22 20:09:25 | 显示全部楼层
有第二部?  咁...  即係應該幾受歡迎的吧?  無理由無人識喎...    u- E, q6 i# q9 @( b7 ^, M% B
你俾多少少資料啦, 例如有咩角色?  公仔似邊套戲?  因為, 通常: }  I- l/ H, A/ a" y
卡通公司都係得個十間八間, 製作人員都係同一斑人的話, 公仔應3 m' c+ {2 _" C0 ?; l! Q. b' d
該差唔多樣, 一查到的話, 知道係邊套卡通的話, 一定可以知道結局!
12下一页