[动漫资讯] 《动漫圣诞.留芳猎影》大型交流活动 12月24日广州芳村动漫活动

Kiver 发布于2007-12-15 17:23 3250 次浏览 20 位用户参与讨论   [复制分享主题]
AWP 发表于 2007-12-20 10:09:56 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2007-12-16 20:22 发表
* S' p3 Q6 U2 L% g4 `/ F你去过RX间店啦~~~
# h; _! x/ N, O
係啊~~几个月前同K歌去过咯。。。。不过唔知是早过头还是迟过头还没开门
8 C6 l& j" t: C( U7 Y3 ]- c果次唔系打电话同你讲过咩??
Kiver 发表于 2007-12-20 19:56:35 | 显示全部楼层
原帖由 AWP 于 2007-12-20 10:09 发表 . n# P9 Z# z' X2 r
( Q( }. R6 g. U% ?7 c4 _- f1 y
係啊~~几个月前同K歌去过咯。。。。不过唔知是早过头还是迟过头还没开门  m! T& v) F- I2 v
果次唔系打电话同你讲过咩??
: y: I9 k6 p3 w6 `% L- s

+ C7 b+ N2 U+ Q1 w原来是那次
; t( R4 _' ?0 E6 v3 G& c' @$ I4 G. U$ W8 ?" s* G6 |
我仲以 为之后你又去过一次添`
netasa 发表于 2007-12-21 04:27:58 | 显示全部楼层
不设门票好啊 , {) N5 {$ E: x6 X. _8 ]! p; q
* T# b+ |8 k! C& j$ Z1 F/ D; U
唔係玩到好啫!! 有无人去拍嘢! 不过后半段嘅节目唔多吸引咯!!
wuxiuhong 发表于 2007-12-21 15:59:00 | 显示全部楼层
守护者 发表于 2007-12-22 16:09:00 | 显示全部楼层
离地铁站好近,我应该不会迷路了吧
wuxiuhong 发表于 2007-12-26 00:05:52 | 显示全部楼层
huazhiihg 发表于 2008-1-2 11:21:06 | 显示全部楼层

....

睇完拉!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
haozi2846 发表于 2009-10-3 15:55:51 | 显示全部楼层
太远啦  太远啦

夏泽蓝 发表于 2009-10-3 20:43:26 | 显示全部楼层
平安夜呀?好想去..睇下到时有无时间先