[其它更多] <全职猎人>第270画已出现啦.......

mapple48 发布于2007-10-6 09:37 11593 次浏览 109 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<全职猎人>261画终于出现啦.......# P# ?5 Q$ i- w9 i& w& m7 c) Q
期待的<全职猎人>终于又开始连载啊........ 5 F' k% n) l/ Y5 V( H
十分开心中........ ( W; l! @  s4 `- _; O% H, o
270集都出左啦! 4 q# B) O  H7 w5 z
今早出的,快去LOOK啦!  
% {! A* b- e4 `4 i& }/ H: ~1 X5 X! J, \9 o6 U+ w& M

已有(109)人评论

Laputa81 发表于 2007-10-6 09:52:45 | 显示全部楼层
今朝起身见得即时down咗~~~
  g  g4 Z3 ~0 A
& _4 E5 _7 B$ a( ^/ E1 y: F$ W' Q3 {; G9 x; m2 S
不过画工都喺有D草············
' m$ Q) U( ^0 I5 q, s: X5 X
% _. j" F; L% G1 _: |( z[ 本帖最后由 Laputa81 于 2007-10-6 09:53 编辑 ]
mapple48 发表于 2007-10-6 11:16:31 | 显示全部楼层
就我个人觉得有得睇好过无 ,等左巨成年啦,今日先盼到巨黎! <哎!自我觉得条颈好似长左>
Laputa81 发表于 2007-10-6 11:56:22 | 显示全部楼层
你先等咗成年之嘛·······$ k. S# N* g5 D9 l
自从260话停咗之后就一直等到咿咖喇·············
, Z6 O6 y& `! F0 e2 f+ ?9 _; @4 f: Q0 O2 ^5 i9 Q2 h/ F
大概喺06年年初到咿咖······成2年~~~1 q" ?9 W0 l# E2 T' S/ ?) b- S
计落我条颈长过你~~~
xing 发表于 2007-10-6 12:48:15 | 显示全部楼层
有得down啦..
5 t$ H0 K) K" X& M# H5 D哪里?
) u  W# B+ ^% m$ V講我聼啦...
  d  m' c4 A4 {我等有兩年多了...
huang 发表于 2007-10-6 14:01:53 | 显示全部楼层
吾睇好过睇,等动画化算了
hebe2006 发表于 2007-10-6 14:03:09 | 显示全部楼层
还是不太想念富奸,等出多几集再看
mapple48 发表于 2007-10-6 15:23:48 | 显示全部楼层
(条颈)差吾多长姐! 动画化以前米有罗,最新对王决战个D的动画化,我想有排等啵!
Laputa81 发表于 2007-10-6 15:38:33 | 显示全部楼层
动画去到啱啱出咗欲望岛~~~: x7 T$ B6 E3 }- C5 F: |
' _" {& _5 c5 @9 N
要睇后面个D有排等············
& I$ c+ ^! `! K  A. ^5 c# f/ c- D8 P: z3 F
到出个时我谂可以同埋仔女一齐睇········
mapple48 发表于 2007-10-6 17:06:52 | 显示全部楼层
原帖由 Laputa81 于 2007-10-6 15:38 发表
# u' s8 H  W. r2 T- J) Y5 u/ V( G; U动画去到啱啱出咗欲望岛~~~, [6 m# n' ]/ Q- ]$ ?, I
7 F" p. E8 p2 n: f
要睇后面个D有排等············
$ z1 Z0 @3 W2 K! w: ]
% @, o8 m. U# k1 m到出个时我谂可以同埋仔女一齐睇········
, g5 {! o0 H9 {
我好认同你的讲法啊 ,等到巨出新OVA都吾知要几时了!!!!!
sea1127 发表于 2007-10-6 17:41:13 | 显示全部楼层
我就劲想睇动画咯...漫画就冇追咯.; T$ Y2 V- c3 A5 |
感觉后面点画工好差!!!!
Laputa81 发表于 2007-10-6 18:42:22 | 显示全部楼层
原帖由 mapple48 于 2007-10-6 17:06 发表
# Y* X( c& f; h( ]
, m' z" |. g8 u+ P3 H我好认同你的讲法啊 ,等到巨出新OVA都吾知要几时了!!!!!   
/ k# U: K2 l% U% ]5 C0 F( Z  M% Q2 e

2 n6 L7 t, o# {" E0 l
# Y3 G# T+ t) e& w% W4 P5 [8 R: y0 B8 i* B* Q# d
动画未有得睇漫画都杀~~~