[数码暴龙01][粵語/日語][RMVB/58MB][中文字幕]更新至02]

kennyzi 发布于2007-10-3 14:35 7006 次浏览 22 位用户参与讨论   [复制分享主题]
【名      字】数码暴龙014 X# ]3 m6 @* M7 O) q! U7 J
【檔案類型】RM
' A, D# N5 F: f& I" f1 n【檔案大小】58MB  2 ?+ [- q% Z: l* _. j4 z6 ~8 D7 M, C
【  時  間  】18分鐘: r1 e3 u( |8 l
【語      言】粵語/日語中文字幕
* D* R2 O  P% ~) J. N7 W
" C% r" O9 f3 s# C* r, E$ M, T第一集 漂流冒险岛
* @- v. p- @) i0 f7 A! K3 @第二集 爆裂进化,暴龙兽
/ s9 K+ y9 ?, D8 A9 }! G- {
' a+ X. Y, J& C1 D1 ^本人第一次上传,ADSL做种,希望大家下载完上传一下
. ~0 ]# ~. ]1 }' G这个动画经典,有些人也想找!
1 x: p8 t& Y; p0 B* X! N1 e3 q希望大家多去转贴分享资源!6 v7 d* W. [6 l3 o- W/ ?/ v
7 S! F8 G+ M% C! r1 c; ~* N

数码暴龙01_01漂流冒险岛.rm.torrent

10.1 KB, 下载次数: 10, 下载积分: 社区币 -5 星梦

02_爆裂进化,暴龙兽.rm.torrent

10.55 KB, 下载次数: 10, 下载积分: 社区币 -5 星梦

评分

hikaruyin + 10 + 20 + 1 原创内容

已有(22)人评论

ninaomu 发表于 2007-10-3 15:04:15 | 显示全部楼层
VCD粤语和日语都纯支持!
Laputa81 发表于 2007-10-3 15:49:18 | 显示全部楼层
喺唔喺TVB嘅配音嚟咖???
xing 发表于 2007-10-3 15:54:09 | 显示全部楼层
RM格式日粵兩個聲音一齊出..
& c- R0 k* M# p點樣弄成只出粵語或日語嘎
gal 发表于 2007-10-3 16:52:22 | 显示全部楼层
太好了,回来就有好东西
leonfeng 发表于 2007-10-3 17:25:02 | 显示全部楼层
哩個應該就係VCD果個來架啦!
熊猫仔 发表于 2007-10-3 17:54:11 | 显示全部楼层
哇~~~甘经典~点可以5支持噶!~~~~
ninaomu 发表于 2007-10-3 19:01:21 | 显示全部楼层
原帖由 xing 于 2007-10-3 15:54 发表
3 L) D9 b: `. g( W" nRM格式日粵兩個聲音一齊出..8 z5 u3 E; [6 H; X4 X
點樣弄成只出粵語或日語嘎

! W# w7 R: {: p1 A右键打开音量属性,把“主音量”的“平衡”调到最左或最右;
; h6 ]$ ?. i  k# V或者用暴风影音时右键点击屏幕,在“音频”一栏选择
hikaruyin 发表于 2007-10-3 19:31:40 | 显示全部楼层
可惜唔係TVB配音…
Laputa81 发表于 2007-10-3 20:04:23 | 显示全部楼层
对电视嘅声线印象已经模糊~~~& ^' P" B7 r7 A, v
听落好似喺TVB又好似唔喺··········6 _  s( H" s! n; }: F
只不过“空”变咗“素娜”啫·······
8 P& y/ A  M( G4 l3 t3 k
) r& e) r/ _8 z& T就算唔喺TVB嘅应该都喺爱子嘅咯~~~
( f; s" F' m( d1 Y+ d; C  V可以接受啊~~~
' ~3 F  v/ |( F( s. q楼主喺唔喺有全套咖??? ) ~. H0 N$ h0 b* d1 h  o

. ~9 M: F0 l0 C; c我以前买碟个套差最后几集唔齐~~~4 S6 i- a& E# e/ Z/ S: s1 x
凄凉····················
ChoRyuJin 发表于 2007-10-3 22:12:06 | 显示全部楼层
原帖由 Laputa81 于 2007-10-3 20:04 发表 " T. R0 r0 ~$ X8 k
对电视嘅声线印象已经模糊~~~
$ ]- o4 f( i  z& G! r听落好似喺TVB又好似唔喺··········
6 Q& I" o3 A7 l- O! Q只不过“空”变咗“素娜”啫·······
( r3 o0 \& J* b
# F: J/ c3 D, O就算唔喺TVB嘅应该都喺爱子嘅咯~~~
1 f# r& R+ V  T) n可以接受啊~~~
; X# O( [5 C( h楼主喺唔喺有全套咖? ...

1 a% ?7 [3 w( o7 i. }( Q1 i不過樓主不多有意放全套。
Laputa81 发表于 2007-10-3 23:06:10 | 显示全部楼层
原帖由 ChoRyuJin 于 2007-10-3 22:12 发表
% |9 t6 w0 A, Q" M1 Y
" T7 w  [; s( B; _不過樓主不多有意放全套。

4 r7 p# y- n9 O! k: h( V% I4 L! v

! Z; m( L; }* L% y, i+ x4 }+ q: o" T3 |/ H' b$ u/ s$ o9 ?
今日都唔见佢上嚟·········
, j4 y7 R0 S% @8 }
1 M) m0 @' ~5 y# q1 m# ]唔会喺试发一两集啩·········
12下一页