[新手问题] 关于论坛无效种子的处理问题

chappy 发布于2007-8-28 13:39 2762 次浏览 15 位用户参与讨论   [复制分享主题]
ninaomu 发表于 2007-8-28 23:46:48 | 显示全部楼层
原帖由 kalaso 于 2007-8-28 23:15 发表
" x4 K$ \  s: ~  Q3 D# T" V' T+ @' k0 r$ y2 h8 Y
6 M. s' z* }7 e; W
傻瓜~~现在已经5系我今天参与了计划喇~ " ?* _. [$ M1 g6 v. [0 N
梗系无奖喇~

- n, {3 F1 _# T咁係咩呀~~~你唔讲莫非你想独吞,哈哈 6 B/ g/ p7 }/ t$ C. {( A( w; |
况且上边那句话係社长嘅公告通知来嘅
kalaso 发表于 2007-8-29 00:00:07 | 显示全部楼层
原帖由 ninaomu 于 2007-8-28 23:46 发表
$ F3 G$ W7 i0 c0 p  {6 o  u$ R/ a5 o  K5 c+ \* ^+ o% |7 e% d6 I
咁係咩呀~~~你唔讲莫非你想独吞,哈哈
9 v5 ^$ r) |/ a* W+ n4 @况且上边那句话係社长嘅公告通知来嘅

! _3 J. T+ M, E0 W: Z' |; X
# E" _1 b# Z( D  A& g. T2 P) a3 {; d6 i1 l- u. c3 F

6 |% Q+ j7 D* m2 h睇公告~
- S& z: q0 z7 |! `已经改左咯~~
/ ]0 l! U  H% r; Q观测力还不够O
. g  \4 n/ H4 c
' V1 Q8 _( Q) ?5 {( i. |9 T[ 本帖最后由 kalaso 于 2007-8-29 00:03 编辑 ]
chappy 发表于 2007-8-29 01:11:38 | 显示全部楼层
唔系点"留下的足迹"咪,一时一变真系看唔透想点,反正今天"应该讲昨天我点左都唔少"仲没见到奖!
Kiver 发表于 2007-8-29 08:47:26 | 显示全部楼层
原帖由 chappy 于 2007-8-29 01:11 发表 # Y' }0 Z* L1 ^' ?! I6 S+ [
唔系点"留下的足迹"咪,一时一变真系看唔透想点,反正今天"应该讲昨天我点左都唔少"仲没见到奖!

8 @: `8 j3 {0 W0 [一天一次
; }+ E4 h! d+ A8 d点多不加且可能会扣~