[07-08-26]死@亡@笔@记(永恆之心版)(更新至04)在此连载

ruan 发布于2007-8-26 17:40 1180 次浏览 7 位用户参与讨论   [复制分享主题]
【動畫名稱】:死@亡@笔@记
4 t' Z9 E* J3 ?% @【集    數】:4
( R  K: ~3 v$ w2 @. ?+ ?; b【文件類型】:rmvb
# V: I' G" w7 G" ?8 O2 k【文件大小】:400MB
6 s. g2 j1 U3 D) j6 p【放種時期】:不定期% Y1 ?- H& [3 W4 c: m2 {' I
【語  言】:粤語( Q0 R1 l2 x3 X- W
【字    幕】:中文字幕
& P4 }* W- x! G" \+ U  f2 t% R0 e: T
$ P7 T  \7 K" y[ 本帖最后由 ruan 于 2007-8-26 17:53 编辑 ]

deathnote01-02.rmvb.torrent

19.92 KB, 下载次数: 3, 下载积分: 社区币 -5 星梦

DeathNote03-04.rmvb.torrent

19.85 KB, 下载次数: 3, 下载积分: 社区币 -5 星梦

评分

ninaomu -10 -30 -1 非原创当作原创

已有(7)人评论

傻仔一嗰 发表于 2007-8-26 18:16:23 | 显示全部楼层
不是吧..又一个嘢冒充自己噶作品.3 R1 Q  J+ i* `7 X% G

, _3 I7 S6 I9 B* `) k& C: ^死啦..郎版又可能停放啦.
yjb338 发表于 2007-8-26 18:42:31 | 显示全部楼层
永恆之心版 DotBT.com.url 几时有哩个版本啊???
Laputa81 发表于 2007-8-26 19:07:16 | 显示全部楼层
喱个明显就喺Dotbt嘅产品嚟~~~
3 Q3 M* ]" v  S& l, v3 Q# j: i: Y" p3 L+ T, J7 |& j
咪乱冒认啊!!!
yjb338 发表于 2007-8-26 19:22:39 | 显示全部楼层
原帖由 Laputa81 于 2007-8-26 19:07 发表 # f4 Q7 B1 e5 V' g! f
喱个明显就喺Dotbt嘅产品嚟~~~: T4 V4 U  t' _* Y1 @7 l5 A
/ }: t; G) s& h0 p
咪乱冒认啊!!!

1 I# V+ t% J: x* A  _3 f6 g4 X4 ~通报咗!等人来处理!!
Laputa81 发表于 2007-8-26 19:43:39 | 显示全部楼层
原帖由 yjb338 于 2007-8-26 19:22 发表 " U0 x) X, z2 n( c* V  \$ k

- C8 f( B$ ^" I通报咗!等人来处理!!
7 r  S, c4 \. \% t' A( F

Z. Y+ Y/ W* K
- I( q: g7 R% ^, y: z  P8 F* q+ `) e
楼主转帖过嚟嘅嗰個地方唔会喺写永恒之心原创嘅啩????
ninaomu 发表于 2007-8-26 21:38:34 | 显示全部楼层
唔好话我听係成日在某论坛见到的果位“永恒之心”的原创哦?摆到明係郎牙癫佬的作品
ninaomu 发表于 2007-8-26 21:39:02 | 显示全部楼层
10分钟后移贴处理~!