[新手问题] 我用FTP过程中遇到的几个问题。。。(9月9日有更新)

ninaomu 发布于2007-7-30 14:01 3253 次浏览 18 位用户参与讨论   [复制分享主题]
Laputa81 发表于 2007-8-4 19:39:02 | 显示全部楼层
貌似仲喺唔多穩定啵~~~
Kiver 发表于 2007-8-5 15:48:08 | 显示全部楼层
等紧插件开发方解决`
ninaomu 发表于 2007-9-9 18:44:39 | 显示全部楼层

社长帮帮手~~

今日用用下FTP,突然断电,之后想重新用嘅时候,就出现咁嘅情况:
' ^  ?8 {+ E& X$ a% [3 a9 [ 未命名.jpg - j6 m/ z4 M  Z! B, U
设置无变动过
Kiver 发表于 2007-9-9 22:06:39 | 显示全部楼层
原帖由 ninaomu 于 2007-9-9 18:44 发表 ( U* A) ]$ r' X- P# \
今日用用下FTP,突然断电,之后想重新用嘅时候,就出现咁嘅情况:1 i+ E3 d% ]% p7 ]7 `5 p
883962 X: d% D5 D% m0 r7 C
设置无变动过

1 X1 u! R. U! s其实你可以将图片内的文字直接COPY上来发布伽~~~
( f  p" j1 j' k9 n硬防问题~
Kiver 发表于 2007-9-9 22:11:26 | 显示全部楼层
问题解决了~~~
ninaomu 发表于 2007-9-10 00:09:40 | 显示全部楼层
原帖由 红枫 于 2007-9-9 22:06 发表
& I' z! M' u1 ?" g+ \$ I) U% g$ @" W9 y& @) x5 P% h) \# h& b
其实你可以将图片内的文字直接COPY上来发布伽~~~ & E& M1 S/ C' u# B* T) c
硬防问题~

( u& ]) s; a5 c" O+ ^, {我觉得截图清晰D嘛 - @& D; s% `) X, P1 M" t" q
真係得咗了,再次感激~~~~~~~~
Kiver 发表于 2007-9-10 13:03:27 | 显示全部楼层
原帖由 ninaomu 于 2007-9-10 00:09 发表
5 B' O% ?5 s- e+ U- m
9 B7 F  f! `5 Y) V' \我觉得截图清晰D嘛
& D7 Q6 I! }# i) C; U真係得咗了,再次感激~~~~~~~~
/ g* j7 l. E! l  w
机房问题~~~~ . G% R& c8 k2 `4 \6 V
我汗就真啦~~~
' u+ i& N2 C6 u) w, k不用感激了