跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[新闻资讯] 央视动画大片被指全盘抄袭《蜡笔小新》(图)

ks128 发布于2007-7-25 17:32 7263 次浏览 46 位用户参与讨论   [复制分享主题]
癲雞 发表于 2007-7-25 23:47:03 | 显示全部楼层
乜咁架??  我好想係咩樣~~ 有幾咁似~~
唔知 发表于 2007-7-26 00:36:21 | 显示全部楼层
要知道..中国噶老翻能力强噶道理...
嚣のЪ 发表于 2007-7-26 00:46:13 | 显示全部楼层
我之前睇过...无睇头..
唔知 发表于 2007-7-26 00:51:00 | 显示全部楼层
原帖由 嚣のЪ 于 2007-7-26 00:46 发表 ; |% n. _, j+ ^, i- m- ]8 F
我之前睇过...无睇头..
$ Y6 T$ k% W" `$ V% D! g
3 S' x9 Y( z: Q! z  A
你竟然会睇中国D动画....佩服...
netasa 发表于 2007-7-26 01:00:25 | 显示全部楼层
依D米就係素质嘅问题咯!! 无计,抄是无罪嘅!! 拿来主义!
嚣のЪ 发表于 2007-7-26 01:23:28 | 显示全部楼层
原帖由 唔知 于 2007-7-26 00:51 发表 ; `& D% q2 p  ^. X- R6 P
: s' ]0 j2 i! T
! f/ ?/ d7 z8 ~8 m
你竟然会睇中国D动画....佩服...
5 A' B; a, |/ a7 @% \
无啊```果下无聊嘛..., D0 {) z9 X; r; I% F
乱飞台..飞到果度米及下咯... L2 T, N  r& b5 b1 }/ y
睇到1.半卑我哥制止佐...
Laputa81 发表于 2007-7-26 08:38:47 | 显示全部楼层
原帖由 嚣のЪ 于 2007-7-26 01:23 发表 5 `+ P1 N5 m& F  U* Q* p" f
& h) D; w$ j, q& _
无啊```果下无聊嘛...
# u- I1 X; L1 w. c乱飞台..飞到果度米及下咯..6 Y: N( E! S4 Q8 u) e3 N
睇到1.半卑我哥制止佐...
% P. U$ {4 d# T' s

" C% g/ k+ X  e! ?% \6 X/ T( T, ^/ e7 m9 K2 |+ a2 g1 V: l( n
制止喺正常现象~~~
omar0726 发表于 2007-7-26 13:33:02 | 显示全部楼层
车 改左个动画名咪得咯 叫 翻版小新
累斗累 发表于 2007-7-26 15:06:45 | 显示全部楼层
如果讲到抄0 u4 q9 q+ {% I
好多国产都有吵
唔知 发表于 2007-7-26 17:44:18 | 显示全部楼层
原帖由 嚣のЪ 于 2007-7-26 01:23 发表
# ^0 l7 [# H# r
& a% t* J+ H4 t$ p& W; d7 a无啊```果下无聊嘛...
4 I4 Z. M' M$ }3 p( D, S乱飞台..飞到果度米及下咯..
+ c+ S6 E$ @. i7 U5 `+ V睇到1.半卑我哥制止佐...
* I8 K$ e0 `5 g0 m9 y# z7 k
. o, p% @, o# m- x
又一个电视虫.....
/ _3 b+ N7 S+ b4 F6 q1 W晚晚睇咁夜噶?
lsjhldy 发表于 2007-7-27 10:10:11 | 显示全部楼层
恩...体都没体过呢部也...暂不发表意见
零距离 发表于 2007-7-27 12:32:27 | 显示全部楼层
睇完呢D个细路都会变得傻傻哋,无晒审美眼光