[其它更多] 认识同僚:请问边位系ckahome?

ninaomu 发布于2007-7-11 21:10 249 次浏览 23 位用户参与讨论   [复制分享主题]
请问ckahome系边位,或者边位嘅细号??

已有(23)人评论

kalaso 发表于 2007-7-11 23:53:08 | 显示全部楼层
寻晚先见到佢做左资源区版主咋`~# E% c' a4 p& \: r" ]
净係知道佢3月份注册.....' k* E, M% ~% ^( [
不如响水区发喇,可能多人知道D~~
ninaomu 发表于 2007-7-12 01:01:54 | 显示全部楼层
我想枫兄应该知道挂所以先系度问问。。。。。。
Kiver 发表于 2007-7-12 03:00:18 | 显示全部楼层
还在做奴隶中~
tandong 发表于 2007-7-12 08:25:46 | 显示全部楼层
是小红知底细!
Kiver 发表于 2007-7-12 11:02:06 | 显示全部楼层
我刚刚才通完顶" I" X  C" [! A6 U5 T" u

5 |. D) R# R* x: `- A
6 F/ w" P: E) Y2 F3 H/ |2 z依家系公司 ; n* h1 |/ O8 x' b7 T& Z
. g  ]! V' z; R1 R1 t) k
CKA看前面都知是私家屋的人啦`~~~
1 A0 p, l6 }1 g
! r, |. ]: }& z+ e# p南海黄岐的一位初中学生' a9 Y, K2 a" i/ g  |9 f+ L

$ O* m" m' O! M* p% e但距的电脑水平和管理水平等都不低`~~
ckahome 发表于 2007-7-12 11:44:29 | 显示全部楼层
剛剛先發現呢個帖,既然楓兄甘贊我,我就...
tandong 发表于 2007-7-12 12:21:17 | 显示全部楼层
原帖由 ckahome 于 2007-7-12 11:44 发表 ! q8 [4 ~; P+ G+ b/ _

& M9 A9 S! C6 Q2 M你就要发相贺下喇!
ninaomu 发表于 2007-7-13 00:10:14 | 显示全部楼层
原帖由 tandong 于 2007-7-12 12:21 发表 ! k6 W, W# I/ t' `4 c0 c; ?
' V) E/ j( L' q. w& Y( k( w
你就要发相贺下喇!

" {+ U7 E$ \/ X  ^对对,一定要嘅
yjb338 发表于 2007-7-13 20:54:56 | 显示全部楼层
原帖由 ninaomu 于 2007-7-11 21:10 发表
6 [% V* d' n; ?5 Y$ y请问ckahome系边位,或者边位嘅细号??
: S1 Q1 x- B3 I# q8 {% X( X
直升机已经落后啦!依家进入太空时代,坐火箭的人都有啦!!
yjb338 发表于 2007-7-13 20:59:11 | 显示全部楼层
原帖由 ckahome 于 2007-7-12 11:44 发表 5 Z4 T3 ~& s' P9 u7 _$ o
8 d7 \* |: v* Z- X
恭喜!恭喜!恭喜晒姚明啊!!
kalaso 发表于 2007-7-14 00:11:40 | 显示全部楼层
原帖由 yjb338 于 2007-7-13 20:59 发表
5 a. R) B4 a7 u. V2 Z/ B' P4 `6 v7 }9 x/ p/ M( b
恭喜!恭喜!恭喜晒姚明啊!!

" s" H0 W8 `1 I* M/ X7 ~* g3 x: T% y8 i+ O( Z- @; w% `0 J
又关姚明事?
12下一页