[社区发布] 粤漫社FTP服务变更公告

Kiver 发布于2007-7-8 20:53 9743 次浏览 32 位用户参与讨论   [复制分享主题]
GavinDX 发表于 2007-7-14 18:55:06 | 显示全部楼层
FTP帐号管理系统嘅地址究竟系乜?点解呢个论坛嘅FTP好似好神秘甘嘅?由申请入来一直到改版之前果几日我先知道论坛嘅FTP地址,申请左个帐号,但入唔到FTP。改版之后,FTP管理系统嘅地址唔同左,我之前放系收藏夹嘅地址已经冇用。我再次系呢个论坛度揾,我依然揾唔到,使唔使甘神秘啊?横掂都要够钱先可以下载嘅。仲有,可以嘅话,提供在线用银行卡付款购买流量好过,不过定价唔好太贵,与其慢慢系论坛度回复人地嘅帖来储星梦,不如比钱实际过。
netasa 发表于 2007-7-15 01:47:14 | 显示全部楼层
原帖由 kiraljq 于 2007-7-10 12:41 发表
; v' B3 D# X' \  s+ O, D& I: E, b, a
" G* o0 z" M" l, p1 B6 f$ p, J; T, P) t+ v* T7 |6 a
问条毛啊~!!个时考试鬼得闲上黎啊~!!

. W/ T0 O% i+ T9 Q  L' P7 F" N7 a, R
你又学到嘢啦!! 星梦米全部掉晒落银行!! 贪果小小利息!!8 z' H& R4 Q& t+ ^9 z5 c$ O/ X
发D嘢出嚟,或者帮助下补档米又番番嚟咯!!  K$ d8 f: U1 x" f+ {
( E" u3 D* A' s/ `: Y
哈哈,发个星河满月出嚟,帮我朋友补,我给你一集200星梦!如何!? 哈哈! 唔好将太多嘢睇得太重,伤身!!
ogopoc 发表于 2007-7-15 20:19:15 | 显示全部楼层
力不到 不為才....啊兄弟
ninaomu 发表于 2007-7-17 00:25:22 | 显示全部楼层
换了新的程序了麽?网址是什么?
GavinDX 发表于 2007-7-20 18:22:14 | 显示全部楼层
点解冇人理我架?FTP真系甘神秘?
Kiver 发表于 2007-7-20 20:37:30 | 显示全部楼层
原帖由 GavinDX 于 2007-7-20 18:22 发表
/ N' Q0 l. _- Q. r4 e) ]1 ?点解冇人理我架?FTP真系甘神秘?
4 Z% D: S3 ^# }" g5 o, A
, H% ?4 w/ W6 a: e1 o
! S1 X) \1 {" ~9 i
论坛固顶已经发布了变更的说明啦`
215303131 发表于 2009-2-4 23:25:46 | 显示全部楼层
希望新的系统比原来的要好

JACKON 发表于 2009-2-24 07:59:46 | 显示全部楼层
希望新的系统比原来的要好

childwen 发表于 2009-4-6 16:52:24 | 显示全部楼层
呵呵,支持楼主的说法,谢谢