跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[MU+FTP空間] [原创ANIMAX粵語] 妖怪人間 第01-26集 mu巳補第6集 完

幽助 发布于2007-6-28 07:32 18659 次浏览 109 位用户参与讨论   [复制分享主题]
tandong 发表于 2007-7-24 16:50:54 | 显示全部楼层
差一集就完成了!加油啊!
幽助 发表于 2007-7-24 18:28:27 | 显示全部楼层
原帖由 tandong 于 2007-7-24 16:50 发表
) o9 N$ R) C" T2 P4 o7 g差一集就完成了!加油啊!

' w8 g( F) h9 i: e) E, A1 z6 U最後一集未整好呢...都係琴日先大結局
lyz4733 发表于 2007-7-25 18:36:59 | 显示全部楼层
更新完一套片了。
; y. _( T& J1 s1 m2 J多谢哂幽助兄了。
jomalm 发表于 2007-7-25 23:03:22 | 显示全部楼层
终于更新完毕了, 希望楼主有空的时候可以上传到MU拉, 多谢晒。
幽助 发表于 2007-7-25 23:21:22 | 显示全部楼层
原帖由 jomalm 于 2007-7-25 23:03 发表
8 P) _6 p1 {. {' k9 h终于更新完毕了, 希望楼主有空的时候可以上传到MU拉, 多谢晒。

$ }- u$ M4 g( o7 B% K# Z) M' ?有空會上既...不過呢個動畫在第2部電腦度...而我用緊既電腦要錄動畫剪駁壓片...所以應該會慢慢放既...內心等吧...如果想快d睇既請常試用ftp下啦...因以經更新完畢喇^__^
jomalm 发表于 2007-7-26 01:09:20 | 显示全部楼层
原帖由 幽助 于 2007-7-25 23:21 发表
% j* R6 C# j, Z0 c" Z3 r
  X! A* `7 A9 J5 u1 h- p- {7 t有空會上既...不過呢個動畫在第2部電腦度...而我用緊既電腦要錄動畫剪駁壓片...所以應該會慢慢放既...內心等吧...如果想快d睇既請常試用ftp下啦...因以經更新完畢喇^__^
% {, S/ R  q  d+ m( I: o+ _

# d- P7 e5 I- n# |+ `没有问题, 我慢慢等, ftp速度很慢, 大概要8小时我才能下一集, 呢D都吾系问题, 最弊就系下完播放时都有问题, 吾系有格仔就是播放器死掉, 所以下了也是白下, 所以我还是慢慢等MU拉, 再次多谢分享。
累斗累 发表于 2007-7-28 11:52:37 | 显示全部楼层
我想问下呢个FTP下载. @5 c; d# ]: a- g% b& D
得10KB速度
% P0 j" v$ T5 v  T2 o0 }! D请问系米2线程???
poliysd 发表于 2007-7-28 16:49:21 | 显示全部楼层
多谢晒,不过呢场就吾下拉,好多动漫未T晒
幽助 发表于 2007-7-28 20:13:24 | 显示全部楼层
原帖由 累斗累 于 2007-7-28 11:52 发表
( I# d. ]" p. Q3 B, q! Z我想问下呢个FTP下载
  [% {5 X  x6 a) c: R得10KB速度+ e0 y2 @5 Y! G
请问系米2线程???

& F: ?: |3 o3 y好似係1線程
jackken12 发表于 2007-7-29 16:22:55 | 显示全部楼层
正啊``多谢LZ``
jomalm 发表于 2007-7-30 09:44:46 | 显示全部楼层
感谢幽助楼主用MU更新, 继续支持下载。又有得看拉。
48442547 发表于 2007-8-27 13:28:49 | 显示全部楼层
唔系好记得咗.....