[原创][龙珠GT] [第01-33集][TVB粤语DVDRip合成版]

一刀 发布于2007-6-20 20:54 34579 次浏览 336 位用户参与讨论   [复制分享主题]
Laputa81 发表于 2007-7-26 20:02:33 | 显示全部楼层
有第28集啰~~~
" b' s2 A5 R2 v3 K  u3 g! I& {唔客气喇··············
smarms 发表于 2007-7-26 20:14:57 | 显示全部楼层
我以家仲下紧27,28就黎啦,刀兄真系令人佩服啊,简直就系一日一集,感动啊
李大蝦 发表于 2007-7-26 21:14:58 | 显示全部楼层
無$$呀!!!/ l  f. Q9 G" T; t# e. s# C) T
有無人做好心呢.....6 ?. x' q1 i! x. `  y
nothing 发表于 2007-7-26 21:14:58 | 显示全部楼层
最喜欢粤语版gt,谢谢楼主
fengqiu 发表于 2007-7-26 23:50:23 | 显示全部楼层
顶一下..( M) j  S7 C  [6 Y
多谢..支持你..
GavinDX 发表于 2007-7-27 08:09:52 | 显示全部楼层
我D星梦冇晒罗。。。。。
GavinDX 发表于 2007-7-27 08:14:44 | 显示全部楼层
我比Vista个IE 7玩死啦,我甘辛苦先储够星梦来下载,竟然比IE 7阻止我下载,宜家星梦就用左,但文件我就下载唔到,天啊!!!!!!激死我啦,有冇人可以做下好心,发个文件去我个邮箱啊?我个邮箱系:gavindx@msn.com,死鬼IE 7,去死啦!!!!!
GavinDX 发表于 2007-7-27 09:04:43 | 显示全部楼层
点姐,有冇人可以发第28集嘅文件比我啊?
tommycd 发表于 2007-7-27 11:09:17 | 显示全部楼层
唉啊~~之前既都未下啊~~多谢楼主先~~吾知有无全集咧~
GavinDX 发表于 2007-7-27 14:54:10 | 显示全部楼层
冇人理我,使唔使甘啊?我本来应得嘅,帮下我都唔得,如果唔系个IE 7阻止左我下载,我已经下载左啦,论坛真系够晒狠,下载种子文件要9星梦甘多,而且每次下载都要,唔通就唔可以设置下载过一次之后,再下载就唔使扣星梦?系米你地技术有问题定系冇谂过呢方面嘅问题啊?你甘搞法会搞到我好惨架。
641302800 发表于 2007-7-27 20:51:29 | 显示全部楼层

我可以下嗎

哈哈哈
Laputa81 发表于 2007-7-27 22:50:41 | 显示全部楼层
吡钱,攞货~~~
  q# Y2 h, G" O喱个绝对支持啦·····