[其它更多] [讨论]粤漫社弹窗情况调查

Kiver 发布于2006-12-31 05:19 6246 次浏览 52 位用户参与讨论   [复制分享主题]
云鬼 发表于 2007-1-2 21:12:03 | 显示全部楼层

用上maxthon就不怎么弹

ninaomu 发表于 2007-1-3 07:32:38 | 显示全部楼层
QUOTE:
以下是引用netasa在2007-1-1 3:47:42的发言:

除左浮动窗口外,所有拦截都有开启!!  不过好似係IE进程打开嘅,我估计係谷歌广告造成嘅。 留意到上嚟之后先至再转接到一个不明地址下载嘅图,(按关闭果时,感觉等同于点广告!晕) 每一次load都会有个号,依个号好特别。(直觉).

不过无咩心情研究,如果个窗口唔大唔左视线,唔使自己手动关闭,就算长期存在(不自动消失果种)都唔紧要。 好彩唔係D色情嘢,唔係比我D屋企人睇到闭咯。 

有 点 儿 复杂。。。

自动关闭?我都想佢咁人性化哦呵呵

今晚上咗咁耐都未弹过,算比咗唔少方便我噶了

Kiver 发表于 2007-1-3 17:04:44 | 显示全部楼层
QUOTE:
以下是引用netasa在2007-1-1 3:47:42的发言:

除左浮动窗口外,所有拦截都有开启!!  不过好似係IE进程打开嘅,我估计係谷歌广告造成嘅。 留意到上嚟之后先至再转接到一个不明地址下载嘅图,(按关闭果时,感觉等同于点广告!晕) 每一次load都会有个号,依个号好特别。(直觉).

不过无咩心情研究,如果个窗口唔大唔左视线,唔使自己手动关闭,就算长期存在(不自动消失果种)都唔紧要。 好彩唔係D色情嘢,唔係比我D屋企人睇到闭咯。 

虽然对你的言语有点不解

第一段

但第二段的,就是因为我吾想放D色色,医药广告才迟迟未放广告,我也不会放色色的广告,为了不影响社区形象~~这点是必须的也是要坚持的原则~~

killuavs 发表于 2007-1-5 10:57:49 | 显示全部楼层
首次登录到而家,弹左两次出嚟

hill 发表于 2007-1-6 04:30:22 | 显示全部楼层
tt给拦截了