• 星梦

• 星券

跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[动漫周边] [转帖]中国广电局声明: 象棋王影响恶劣,在全国予以禁播

求祺 发布于2006-12-6 21:41 9160 次浏览 72 位用户参与讨论   [复制分享主题]
eay 发表于 2007-1-2 19:47:40 | 显示全部楼层
老实讲啦。。中国成日话封咩封咩。。。我真系猛到死,最好全部播晒区整果D认为超好。。但系垃圾到无人有噶动画,区就开心咯!
云鬼 发表于 2007-1-2 20:53:38 | 显示全部楼层
象棋王有没有抄袭棋魂?棋魂不怎么好看
jie124 发表于 2007-1-3 04:09:34 | 显示全部楼层
<p>无T过波~...真系影响好大咩?</p>
celiacck 发表于 2007-1-5 05:48:43 | 显示全部楼层
很利害哦
kill 发表于 2007-1-8 01:21:24 | 显示全部楼层
<p>哎.....人地种好期待.....</p><p>&nbsp;&nbsp; 广电电解将人地D创意扭曲涅???</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 居然甘样黎贬棋魂......无品味!</p>
kalaso 发表于 2007-1-8 02:08:51 | 显示全部楼层
<p>咩都禁一餐,你唔话我都唔知有部甘的野</p><p>2楼幅画都几靓啊, 有D想睇添</p>
xix 发表于 2007-1-9 00:36:47 | 显示全部楼层
无追好耐lu
bbibin 发表于 2007-1-9 02:02:27 | 显示全部楼层
<p>例如:《蓝猫》《帽儿山上的鬼子兵》这类世界瞩目的动画,</p><p>话说得那么大````就8怕被笑四?``</p><p>&nbsp;</p><p>睇动画片会五会林甘多野啊?至少我五会,我只会睇画工同剧情</p><p>呢个我绝对同意`</p>
Eeyore20 发表于 2007-1-9 02:09:22 | 显示全部楼层
<p>发表哩篇声明的果条友喺米脑袋入水啊~~~我建议佢去睇睇脑科医生,检查吓佢的语言中枢喺米有几条神经痴埋咗喺一齐·····</p>
盛囝 发表于 2007-1-27 20:00:58 | 显示全部楼层
可能会几好睇噶我觉得
hejinhui 发表于 2007-1-29 00:30:15 | 显示全部楼层
唔系挂!原来都有D期待呢出卡通,衣家竟然话禁播?!!!
修巴利耶 发表于 2007-1-31 22:47:56 | 显示全部楼层
晕啊~~~~~~~~~~~~~~~~~``叫D老不死思想的审核人员早睡吧