[分享]DiGiCharat Nyo(滴骰孖妹) 第077-78話 重播版

pushcar 发布于2006-9-12 08:31 1321 次浏览 6 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<p>【影片名稱】:DiGiCharat Nyo 第077-78話「耍搵一道金色嘅門喵/終於入左門嘅另一邊喇喵」TVB 640x480x264</p><p>【影片大小】:97.9mb&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 247mb(1200kbps)</p><p>【影片格式】:<font color="#f70968">x264</font>, 看不到的請更新影音code</p><p>【語言字幕】:粵語, 冇字幕</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>[UserMoney=5]DiGiCharat Nyo 第077-78話「耍搵一道金色嘅門喵/終於入左門嘅另一邊喇喵」TVB 640x480x264.avi<br/>DiGiCharat Nyo 第078-78話「耍搵一道金色嘅門喵/終於入左門嘅另一邊喇喵」TVB 640x480x264[1200kbps].avi[/UserMoney]</p>

已有(6)人评论

Nekki 发表于 2006-9-12 09:02:56 | 显示全部楼层
<p>希望BT可以补一下种啦!!我下紧咖~~~</p><p>&nbsp;</p>
huang 发表于 2006-9-12 17:26:24 | 显示全部楼层
<p>我都来支持下先</p><p>收了</p><p></p>
唔知 发表于 2006-9-12 20:20:18 | 显示全部楼层
支持吓先.....楼主D集数好乱啊....
Laputa81 发表于 2006-9-13 11:57:46 | 显示全部楼层
<p>睇套动画嘅风格唔多啱我!!!</p><p>纯支持··········</p>
victoray 发表于 2006-9-17 13:09:11 | 显示全部楼层
比较搞笑的动画,支持下
yoyozhang 发表于 2006-9-19 04:00:48 | 显示全部楼层
<p></p><p>楼主能不能连续地放。。</p>