[生活百科] [讨论]女釨們``袮哋鍾意嘅男仔係點樣嘎呢?!^^

SAM985 发布于2006-8-11 17:04 9371 次浏览 55 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<p>我想知道大傢盃茶係點樣嘎```</p>
单选投票, 共有 42 人参与投票

距结束还有: 3511 天8 小时13 分钟

您所在的用户组没有投票权限

已有(55)人评论

香织公主 发表于 2006-8-11 17:19:34 | 显示全部楼层
<p>有一種仲難。。。。當然希望佢以上嘅每樣都有D喇。。</p>不過基本上冇乜可能。。。。

icefox 发表于 2006-8-11 18:34:02 | 显示全部楼层
<p>我最中意有些邪气的男生,例如:大蛇丸</p>

ddmama 发表于 2006-8-11 20:32:56 | 显示全部楼层
<p>er ~~~</p><p>我鍾意啲 心地善良, 樂於助人 噶 ~~~&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; </p>

huang 发表于 2006-8-11 20:35:54 | 显示全部楼层
<p>无聊顶下</p><p></p>
: U3 m: z; I# |9 f6 T, Z
5 B! R* _/ }5 P) V

jczcyx 发表于 2006-8-11 21:11:33 | 显示全部楼层
有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱~~有钱

salafei 发表于 2006-8-11 21:14:46 | 显示全部楼层
<p>邪气,带D野性,最好系有钱~</p>

quill 发表于 2006-8-11 21:50:18 | 显示全部楼层
<p>温柔拉,我都系中意呢个多D~~~</p><p>其实应该话,我个人受软晤受硬罗~~~~~</p><p></p><p>其實话温柔不如话,会就我拉~~~~</p><p>不过,无所谓拉,呢D甘的人我都唔会遇到噶拉</p>

蓝加 发表于 2006-8-12 07:36:53 | 显示全部楼层
一般都会具备晒几个条件的。

sjsyanbb 发表于 2006-8-12 07:42:33 | 显示全部楼层
<p>我系男嘅</p><p>应该都系幽默噶!</p>

ninaomu 发表于 2006-8-12 09:04:33 | 显示全部楼层
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>icefox</i>在2006-8-11 10:34:02的发言:</b><br/><p>我最中意有些邪气的男生,例如:大蛇丸</p></div><p>哗~~~大蛇丸当所有人都系棋子来咋波。。。</p>

猎人J 发表于 2006-8-12 09:29:55 | 显示全部楼层
<p>原来钱真系咁重要...............................</p><p>唔系靓仔~又无钱............咁米............</p><p>&nbsp;</p>

12345下一页