TVB以前夜晚播过噶一出野~~

蕾米莉亚 发布于2006-6-30 22:22 2839 次浏览 49 位用户参与讨论   [复制分享主题]
anderen 发表于 2006-7-1 00:16:12 | 显示全部楼层
据我了解,应该就没有播过了。
蕾米莉亚 发表于 2006-7-1 00:24:32 | 显示全部楼层
<p>有播过,,,我以前睇过,,, 深夜1点半到2点半,2集</p><p>刚刚睇反下,呢出野讲2040年噶日本已经周街都系帮人做野噶机器人,呢D机器人好似话程式上已经好接近人.</p><p>呢出野话人类有时会因为压力大而失常,机器人都会因为"你有压力,我有压力,大家都有压力"呢句话而失常,周围破坏,讲D人点样处理呢D失常噶机器人...</p><p>大概系甘..</p>
羽根 发表于 2006-7-1 00:43:20 | 显示全部楼层
汗……这个时候我都在睡觉的说
Laputa81 发表于 2006-7-1 01:33:38 | 显示全部楼层
<p>之前睇过几集!!!</p><p>不过兴趣不大·······</p>
jjp-dayoo 发表于 2006-7-1 02:14:55 | 显示全部楼层
未睇过,帮吾倒你,帮你顶下啦
youxiwang 发表于 2006-7-1 04:02:54 | 显示全部楼层
完全没听过~~~~~~~~
艾v2 发表于 2006-7-1 04:09:31 | 显示全部楼层
<p>有咩~~~~~~~吾记得咯~~~</p><p>&nbsp;</p>$ T$ j. I: C1 i# y
/ v  z" B1 t8 f; f
attackfu 发表于 2006-7-1 04:33:13 | 显示全部楼层
体过啦 系讲4位女角穿上战斗服对付异变的再做人 比较暴力血腥 中有露点镜头 所以先深夜播 以前为咗体搞到比啊妈闹 哈哈
rachel 发表于 2006-7-1 04:49:53 | 显示全部楼层
完全唔知啵。。。
黑衣囝 发表于 2006-7-1 07:04:00 | 显示全部楼层
<p>呒乜印象喔````</p>
huang 发表于 2006-7-1 07:36:37 | 显示全部楼层
<p><font color="#e61ae6" size="5">吹波糖危机2040</font></p><p><font color="#e61ae6" size="5">有就放出来了</font></p><p><font color="#e61ae6" size="5">嘻</font></p>
huang 发表于 2006-7-1 07:37:13 | 显示全部楼层
<p>好似无物人睇过甘喔 </p><p></p>