TVB以前夜晚播过噶一出野~~

蕾米莉亚 发布于2006-6-30 22:22 2833 次浏览 49 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<p><font color="#e61ae6" size="5">吹波糖危机2040</font></p><p><font color="#000000" size="4">有无人对呢出野有印象呢?</font></p><p><font size="4">好耐以前有晚睇过下因为个名太怪所以印象深刻,不过呢出野移家可能5容易稳倒,,</font></p><p><font size="4">粤富系无呢出野噶碟卖,,网上边好似已经无人再做种..</font></p><p><font size="4">好彩我知道呢出野迟早会绝种,上年衬重有人做种噶时候下好左..</font></p><p><font size="4">我就算5睇,应该都会有收藏价值噶...</font></p>

已有(49)人评论

gal 发表于 2006-7-4 19:26:00 | 显示全部楼层
是吗真想看看
蕾米莉亚 发表于 2006-7-5 01:04:20 | 显示全部楼层
<p>我迟D一部分一部分放出来,大家想要就下...</p><p>下载方法都系呢个MailMagic 1.55s</p>
灭世者一 发表于 2006-7-5 02:32:27 | 显示全部楼层
<p>吾知~~~~~太迟出世吾知</p>
hepoiyip 发表于 2006-7-5 06:41:44 | 显示全部楼层
以前我也有睇過吓,不過感覺不太好睇,而且唔記得講乜lu
宇宙骑士 发表于 2006-7-10 06:19:55 | 显示全部楼层
听到没听过,死人
我皇烈 发表于 2006-7-10 06:49:10 | 显示全部楼层
<div style="PADDING-RIGHT: 0px; MARGIN-TOP: 10px; FONT-SIZE: 9pt; OVERFLOW-X: hidden; WIDTH: 97%; WORD-BREAK: break-all; TEXT-INDENT: 0px; LINE-HEIGHT: normal; HEIGHT: 200px; WORD-WRAP: break-word;"><p><font color="#e61ae6" size="5">套野係未講吹波糖架</font></p></div>
蕾米莉亚 发表于 2006-7-10 06:51:11 | 显示全部楼层
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>我皇烈</i>在2006-7-9 22:49:10的发言:</b><br/><div style="PADDING-RIGHT: 0px; MARGIN-TOP: 10px; FONT-SIZE: 9pt; OVERFLOW-X: hidden; WIDTH: 97%; WORD-BREAK: break-all; TEXT-INDENT: 0px; LINE-HEIGHT: normal; HEIGHT: 200px; WORD-WRAP: break-word;"><p><font color="#e61ae6" size="5">套野係未講吹波糖架</font></p></div></div><p>5系,不过点解要叫呢个名,就真系好难理解</p>
dilong 发表于 2006-6-30 22:35:46 | 显示全部楼层
<p>好像无咩<font size="4">印象喔 ~几时架~讲个内容来听下</font></p>
kiraljq 发表于 2006-6-30 22:38:05 | 显示全部楼层
<p>无睇过啵~~</p><p>楼主你~~</p><p>米成日笑得甘奸咯~~</p>
ks128 发表于 2006-6-30 22:38:53 | 显示全部楼层
一D印象都冇,应该仲系响我未识性果阵播嘅挂
蕾米莉亚 发表于 2006-6-30 22:55:09 | 显示全部楼层
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>dilong</i>在2006-6-30 14:35:46的发言:</b><br/><p>好像无咩<font size="4">印象喔 ~几时架~讲个内容来听下</font></p></div><p>我无心噶,,,,</p><p>我都5知会发倒2个主题,,,,</p><p>

</p><p>呢出野讲乜我读5知喔,我只知道移家呢出野系绝版级,睇住呢个分上先收藏,, 以免以后有人想要但系又稳5倒..</p><p>不过我呢出野差1M居然都下5完,完成度99%99<br/></p>
12345下一页