[其它更多] [求助]点解我D金钱一D都无+到既??

stars 发布于2006-5-11 06:24 648 次浏览 20 位用户参与讨论   [复制分享主题]
又话发新帖就+19个金钱,回帖就+3个金钱既??
# v- b! v. u1 ^' ^# A4 V  Q我一味甘回帖,但系就乜都无得+,甘即系点阿????% ^: b& w( Z2 f) W" [$ e
  o* Q3 L& ?3 ~  u" E: Q- D

已有(20)人评论

stars 发表于 2006-5-11 06:26:01 | 显示全部楼层
<P>哇哇哇~~~</P># G. ^9 n& }: p; \& W
<P>唔系噶??我要发张新帖先可以有一个金钱啊??</P>
( O- d3 i/ |1 d  t0 f<P>甘回帖系咪真系一个都无噶???</P>
stars 发表于 2006-5-11 06:27:51 | 显示全部楼层
<P><FONT color=#1a6be6>唉~~~乜呢度甘玄嘎~~~</FONT></P>
" C6 S2 y) X) J8 c7 E* t<P><FONT color=#1a6be6>发张新帖就得一个金钱,回帖就有是一个都无,有时又忽然俾三个我!!!</FONT></P>
% {% S0 b1 d# H
mingbohao 发表于 2006-5-11 07:55:50 | 显示全部楼层
吾系挂 我回帖都有啊
chmlo 发表于 2006-5-11 17:21:16 | 显示全部楼层
真可憐啦!
Laputa81 发表于 2006-5-11 17:30:55 | 显示全部楼层
<P>个个区都唔同咖!!!!!!</P>
* J2 W2 L9 k3 _( `<P>睇睇新手指南先啦!!!!!!</P>
Kiver 发表于 2006-5-11 21:19:54 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>stars</I>在2006-5-10 22:24:07的发言:</B><BR>又话发新帖就+19个金钱,回帖就+3个金钱既??<BR>我一味甘回帖,但系就乜都无得+,甘即系点阿????<BR><BR></DIV>8 |7 d$ D/ X0 r. h9 C6 [
<P>, b# ]% g3 D$ Y1 M. j7 a( ]7 \. I
<P>只可以讲</P>
# D4 _, l9 i4 {<P>花多点时间去观察</P>
4 F8 H4 t, L7 X<P>去研究</P>, `0 }1 K% _. n7 l' e* N  S
<P>每个版区不同时期都会是不同的积分奖励制度</P>. l/ s' C! K  g- I# i$ Q9 C# A
<P>你见到的那个是通版标准~</P>
KitKan 发表于 2006-5-13 13:48:26 | 显示全部楼层
<P>每个版区不同时期都会是不同的积分奖励制度</P>
* o* q1 d' _- R! J6 U<P>呢句唔係好明啊</P>
( g' o; r$ C+ X% ?$ o<P>不過,唔緊要咯</P>. `3 c9 m+ F* w- b6 |& v: x1 D; \( s( ^
<P>對錢銀唔係好計較</P>
Kiver 发表于 2006-5-13 17:04:38 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>KitKan</I>在2006-5-13 5:48:26的发言:</B><BR>
( Z- P6 `; q# p9 u& K; j# W<P>每个版区不同时期都会是不同的积分奖励制度</P>9 s$ k; P3 \+ ?
<P>呢句唔係好明啊</P>+ [% l$ D# S/ V, M& w  e
<P>不過,唔緊要咯</P>
. q3 Y$ l0 ?9 `2 B& W  z( S. `<P>對錢銀唔係好計較</P></DIV>2 i; U5 G/ @+ k& L
<P>
- e, i# M3 u+ z6 F/ v" y- @, E<P>其实上就是分流作用咯</P>
' m1 I5 p3 b) b! B* k
$ x2 N  ~2 ]  J/ X<P>就是相应时期,哪个版最静的</P>+ \% T3 Z. t  y5 o3 t) Q
<P>所发的贴所得积分就越多</P>0 p" q: e+ W" X8 M5 v
<P>相对来讲,越热闹的地方就相对少一些,,.</P>
8 L2 H6 {2 f8 m* k<P>但热闹的地方你更加不知不觉间找到更加多的社区币去购买资源`</P>
KitKan 发表于 2006-5-13 18:18:39 | 显示全部楼层
<P>哦,我明白</P># C  U+ M+ c! Z
<P>好似水區買相睇甘?</P>
Kiver 发表于 2006-5-13 19:37:21 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>KitKan</I>在2006-5-13 10:18:39的发言:</B><BR>6 M- Z4 e% O+ r
<P>哦,我明白</P>7 N) n2 d1 B; b
<P>好似水區買相睇甘?</P></DIV>
2 D/ p& j% _. F* A. B<P>
" J! Y: M' M7 d* ~0 G<P>有得200来星梦啦你</P>* o% b# f2 ~  C, T
<P>都足够系度生存既~~~呵呵~~~</P>
KitKan 发表于 2006-5-13 21:26:36 | 显示全部楼层
甘低消費?
12下一页