[每日闲聊] 住系屋企栋楼既燕子出世啦!!!

chansun 发布于2006-5-11 03:23 2925 次浏览 83 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P>

住系屋企栋楼既燕子出世啦!!!

<BR><FONT size=2>燕子妈妈当初孵蛋既时候</FONT></P>4 A9 o1 D7 W- A- s* J4 }
<P>

<BR>

<BR>

<BR>

</P>

已有(83)人评论

ddmama 发表于 2006-5-11 03:27:14 | 显示全部楼层
<P>嘩 !!! 好 cute 呀 !!!</P>! _) V3 P  N; b$ R0 B
<P>咁你第日咪可以賣燕窩囉 !!!</P>
; q' l1 l/ \5 m# h
Demon 发表于 2006-5-11 03:30:52 | 显示全部楼层
<P>D燕子就几得意,不过D雀屎就唔好咯</P>
  P" F, ^/ ^3 i( ~2 N+ m<P>曾经赖过野</P>
chansun 发表于 2006-5-11 03:31:15 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>ddmama</I>在2006-5-10 19:27:14的发言:</B><BR>( W) s* [9 w$ S) ]6 V
<P>嘩 !!! 好 cute 呀 !!!</P>
  ^4 k/ e/ c; p7 X. R( j<P>咁你第日咪可以賣燕窩囉 !!!</P><BR></DIV>! E# q2 c9 N9 H, ^
<P>我卖卑你呀,绝对天然噶!!!</P>
Laputa81 发表于 2006-5-11 03:31:49 | 显示全部楼层
人地出咗世你就唔好再去搞人地喇!!!!!
Laputa81 发表于 2006-5-11 03:32:34 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>Demon</I>在2006-5-10 19:30:52的发言:</B><BR>9 Y0 M9 y/ M- p' Q& S, a" d
<P>D燕子就几得意,不过D雀屎就唔好咯</P>
. @- r. T* w1 k' @<P>曾经赖过野</P></DIV>$ p" U* P8 [. ]3 l$ V
<P>中头奖?????</P>
Laputa81 发表于 2006-5-11 03:33:24 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>ddmama</I>在2006-5-10 19:27:14的发言:</B><BR>
. U* q' F+ H1 f; N+ {<P>嘩 !!! 好 cute 呀 !!!</P>
4 r$ ?0 s0 {' O4 j. O3 P* ]+ x<P>咁你第日咪可以賣燕窩囉 !!!</P><BR></DIV>
9 b& N& A2 y# x$ {" X& [<P>咁都吡你啉倒!!!!!!</P>
chansun 发表于 2006-5-11 03:34:07 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>Laputa81</I>在2006-5-10 19:31:49的发言:</B><BR>人地出咗世你就唔好再去搞人地喇!!!!!</DIV>. O+ |- W$ U; Y- M( j
<P>边有喔!我Zoom个镜头埋去影噶,吾通左住D小朋友开饭咩!!!</P>
ddmama 发表于 2006-5-11 03:38:41 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>chansun</I>在2006-5-10 19:31:15的发言:</B><BR><BR>6 [! q' y% q: Q" T0 I
<P>我卖卑你呀,绝对天然噶!!!</P></DIV>  d( m: n) {, w2 X. o- y
<P>好呀!!!
7 ^$ P; \( `. {  ^; P( o<P>不過你小心燕子媽媽佢對你唔客氣呀!!!
# s$ i- F8 J5 |9 p
Laputa81 发表于 2006-5-11 03:40:01 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>chansun</I>在2006-5-10 19:34:07的发言:</B><BR><BR>
# E( f5 {# r+ w- V  l<P>边有喔!我Zoom个镜头埋去影噶,吾通左住D小朋友开饭咩!!!</P></DIV>- b3 e$ o' r( W) D6 _% P! [; V
<P>有时好奇起上嚟做得出都唔出奇咖!!!!!!</P>
* X; n* u6 i* @2 I2 L<P></P>
chansun 发表于 2006-5-11 03:53:55 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>Laputa81</I>在2006-5-10 19:40:01的发言:</B><BR><BR>. |1 F4 C8 t% {
<P>有时好奇起上嚟做得出都唔出奇咖!!!!!!</P>* D7 l( _9 J" r- i& P
<P></P></DIV>
6 N, k2 T4 P0 c+ L<p>汤左你煲汤呀呢,今日成日同我作对!!!
龍翔九天 发表于 2006-5-11 03:55:07 | 显示全部楼层
<P>大城市入面貌似都几难见到呢D景色了……</P>