[每日闲聊] 十一啦!出来透透气先~~~

chansun 发布于2007-10-1 03:51 4008 次浏览 25 位用户参与讨论   [复制分享主题]
时间过得真系快,今日十一,不过又无咩节目,番上来透透气,睇下81做左神之左手未先~~~

已有(25)人评论

夜月星辰 发表于 2007-10-1 05:01:47 | 显示全部楼层
哇,咩咁早啊?
, Y& O* M' T. Y. j- x5 m係wor~ 十一bor / o% M. h- s1 z# b, E) q

6 f- l2 y0 o; j" m8 D! X好耐冇見了
. S5 v/ W: ^1 i$ f6 p2 r$ o我諗你唔記得我了
huang 发表于 2007-10-1 07:41:59 | 显示全部楼层
神甘早就起身水啦
quill 发表于 2007-10-1 10:09:55 | 显示全部楼层
蛙~~~居然给我见到你~~~~~~9 {- h8 S6 G4 i$ \, b! P

; _* L6 M* `9 i$ C真系少少少有
Laputa81 发表于 2007-10-1 13:24:27 | 显示全部楼层
乜咁早晨啊???
  E( c: e$ |  j# u1 j啱啱瞓醒定喺准备瞓先???
* K% i( k9 S! Y5 E& z3 w& k2 v8 s8 [! d6 ?# i9 q

& x# ?- H/ }  Q: _! Q" j# l无地方去咩???
嚣のЪ 发表于 2007-10-1 14:14:36 | 显示全部楼层
透气透气..... 继续训练训练...
幻影傳說 发表于 2007-10-1 14:29:54 | 显示全部楼层
樓主,你咁早起身透氣架
abc-like 发表于 2007-10-1 14:57:52 | 显示全部楼层
原帖由 chansun 于 2007-10-1 03:51 发表 + F2 y$ S8 v3 ~( K
时间过得真系快,今日十一,不过又无咩节目,番上来透透气,睇下81做左神之左手未先~~~
' r" ~" K% h* q' h- j/ k
你透氣,我放屁!2 ]- r* p0 ?: ?& _6 k5 ]
& O0 ~% E) t( e) J+ k! G7 Z4 L& s) Z
放返個屁先!
嚣のЪ 发表于 2007-10-1 15:02:57 | 显示全部楼层
原帖由 abc-like 于 2007-10-1 14:57 发表 . M5 t5 A! ~/ W% R

6 z, j$ e: U& v1 }: t: v你透氣,我放屁!
4 o; V- m& X* o( Z& G! }% e5 J+ F4 W1 f( P  y! z$ j
放返個屁先!
3 @2 `# K. w4 z6 b4 S# H
你D氨气好猛....点得着啵!!~
abc-like 发表于 2007-10-1 15:10:07 | 显示全部楼层
原帖由 夜月星辰 于 2007-10-1 05:01 发表 ' T' p( Z# a# V1 c+ a/ M
哇,咩咁早啊?
0 V: H8 a8 K% }* f係wor~ 十一bor
. Y8 K5 n2 d0 _; C- d; N* D* y  d! T, O
好耐冇見了
3 R) Y& h. b1 i+ }我諗你唔記得我了
* ]  \: V& T  l) ]! H  o" [
十一放假去邊玩?
abc-like 发表于 2007-10-1 15:12:11 | 显示全部楼层
原帖由 嚣のЪ 于 2007-10-1 15:02 发表 * |& }2 p" N, s* W

# {, a6 N; K9 l* N) m& y, m1 _你D氨气好猛....点得着啵!!~
) g* D2 W* X: l! |
咩唔得遮9 P8 Q+ T* k3 I0 P/ j
蕉氣勃勃麻
熊猫仔 发表于 2007-10-1 16:03:06 | 显示全部楼层
我先放2日咋`````晒太阳都5够时间啊`````
123下一页