[转帖][终极一班][国语] [01-21集/全]

michael22 发布于2006-5-4 17:33 1379 次浏览 10 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P>剧名:终极一班</P>; o$ b# i* k) v! C; e5 Q# {$ ?
<P>语种:国语</P>) D9 e* a- c2 S9 ^3 t) X! v3 {1 a2 V8 o
<P>演员:汪东城、辰亦儒、炎亚纶、殷悦</P>$ i. I7 u3 S5 ?* t8 `$ {$ ^& ?
<P>故事简介:</P>( [& n: A3 ?- [
<P>为了可以做传说中的K.O.榜上的K.O.ONE,三个主角汪大东、王亚瑟、丁小雨经历了与不同等级的高手决斗。 </P>

[终极一班][国语] [01-21集/全]

<br>

<br> OxRcOsAs.torrent (127.83 KB, 下载次数: 5)

已有(10)人评论

vicin 发表于 2006-5-5 19:54:18 | 显示全部楼层
严重鄙视那些发垃圾的人
ninaomu 发表于 2006-5-7 01:32:13 | 显示全部楼层
哇噻,2楼做乜咁暴躁??????
wilsonck 发表于 2006-5-7 04:13:11 | 显示全部楼层
<P>各人有各人嘅爱好,2楼觉得垃圾,话唔定有人中意呢,唔洗咁直接嘅</P>
michael22 发表于 2006-5-7 16:18:07 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>vicin</I>在2006-5-5 11:54:18的发言:</B><BR>严重鄙视那些发垃圾的人</DIV>
/ e% ^2 v, I3 u7 f- w1 _<P>
  D+ D& I7 K9 [4 y# ^- C<P>你唔钟意睇就去第二个贴</P>) k2 r  d' w* m1 p- |$ ]9 S" t
<P>我就真系严重鄙视你呢种人嘞</P>
popmartin 发表于 2006-5-10 03:59:48 | 显示全部楼层
出完拉!谢谢拉!
动漫迷 发表于 2006-5-10 23:38:49 | 显示全部楼层
<P>下紧啦, 呢一部剧唔系20集咩?</P>
vicin 发表于 2006-5-11 09:58:08 | 显示全部楼层
咁你可以去第度发喞,呢度係发粤语噶1 l. p/ `; U' O0 c1 o; o
- r- O2 d2 z) }2 D( }* {
Sonic240 发表于 2006-5-14 10:26:50 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>vicin</I>在2006-5-11 1:58:08的发言:</B><BR>咁你可以去第度发喞,呢度係发粤语噶<BR></DIV> 大哥..哩度咖名叫做"影<FONT color=#000000>視</FONT><FONT color=#000000>娛</FONT><FONT color=#000000>樂营</FONT>"哩度俉咪粵語專區喔......國語係哩度髮..絕對俉咪問題..!!!!
7 S2 Z$ T+ r0 A# M' i4 N+ }2 e6 s<P>我覺得絕對俉咪問題喔..伱有意見咖可以嚮版主投數...我僦真僦絕對哏鄙視伱哩種人啦...+ v1 |4 H: L' Z7 a- y- E
<P>我絕對支持摟住.....</P>
gal 发表于 2006-5-15 01:40:42 | 显示全部楼层
<P>我不太喜欢粤语.</P>
michael22 发表于 2006-5-19 02:25:21 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>Sonic240</I>在2006-5-14 2:26:50的发言:</B><BR>大哥..哩度咖名叫做"影<FONT color=#000000>視</FONT><FONT color=#000000>娛</FONT><FONT color=#000000>樂营</FONT>"哩度俉咪粵語專區喔......國語係哩度髮..絕對俉咪問題..!!!!<BR>
% Y0 i7 f  D/ ~  [9 @: c4 ?! V<P>我覺得絕對俉咪問題喔..伱有意見咖可以嚮版主投數...我僦真僦絕對哏鄙視伱哩種人啦...<BR>
& Q# `/ {$ A! ?8 }6 I" V<P>我絕對支持摟住.....</P></DIV>2 v; B( O2 D  a& i
<P>多谢你支持啊~~我会继续发多D噶嘞~</P>