[求助] 有无人有冈崎律子个个人主页

蕾米莉亚 发布于2006-4-18 02:29 1324 次浏览 15 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P><FONT size=2>水果篮子主题曲个作曲作词同主唱者....</FONT></P>+ D7 o% J0 ~" W( z! s7 q8 l
<P><FONT size=2>距把声实在太好听啦...根本听5出系44岁噶人...</FONT></P>. k8 s" P: v9 N
<P><FONT size=2>而且44岁就死左...太可惜啦....</FONT></P>
8 x" F' Y5 d, {. X' L<P><FONT size=2>我想将距出左噶7只专辑全部收藏晒,,,如果大家知道有咩网可以免费下噶麻烦讲声啦,,又或者做一下种,,我5介意用星梦收</FONT></P>
6 U; i% B0 C7 r2 e% i9 Q" g* C<P><FONT size=2>目前只稳到3只专辑噶所有歌名,未稳歌</FONT></P>

已有(15)人评论

夜月星辰 发表于 2006-4-18 04:34:04 | 显示全部楼层
去佢所屬伽藝能公司睇下應該有挂
蕾米莉亚 发表于 2006-4-18 04:59:21 | 显示全部楼层
<FONT size=2>根本5知系边间公司</FONT>
mitsukik 发表于 2006-4-18 05:06:42 | 显示全部楼层
<P>唔知阿</P>
4 f4 J2 i+ w1 U$ o/ w( r<P>沒聼過呢個人嘎歌</P>
龍翔九天 发表于 2006-4-18 05:10:41 | 显示全部楼层
<P>楼主貌似已经中左“水果篮子”毒……而且中毒好深了……</P>: C  F, _2 a  e& }- n' I, F
<P>咁就帮楼主留意下啦……</P>
mitsukik 发表于 2006-4-18 05:14:57 | 显示全部楼层
<P><FONT size=2>专辑後面好似有印到公司名嘎</FONT></P>
; f5 c$ f! m" F. f
蕾米莉亚 发表于 2006-4-18 20:07:57 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>mitsukik</I>在2006-4-17 21:14:57的发言:</B><BR>, J# H( D% s0 f" O* z
<P><FONT size=2>专辑後面好似有印到公司名嘎</FONT></P><BR></DIV>7 B0 e6 R) W+ f+ A& Y
<P>哦....稳稳...........
) P) z4 y6 S9 E: e<P>44岁就死左,真系太可惜啦,,,</P>
夜月星辰 发表于 2006-4-18 20:18:47 | 显示全部楼层
<P>你都可以打佢個名上去睇下嘎</P>6 e7 ^5 h" V1 b9 Q9 g
<P>應該都有fans club吧~~~</P>
蕾米莉亚 发表于 2006-4-19 10:47:31 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>夜月星辰</I>在2006-4-18 12:18:47的发言:</B><BR>
2 D7 d2 }- h0 o( ~! [- B, \<P>你都可以打佢個名上去睇下嘎</P>
' l8 f2 r: g9 o<P>應該都有fans club吧~~~</P></DIV>
. U+ c, m, s: R2 Y$ x<P><FONT size=2>好似无,,不过论坛就好似有</FONT></P>
X-105 发表于 2006-4-19 13:09:26 | 显示全部楼层
帮5到忙,路过。
黑衣囝 发表于 2006-4-19 14:41:57 | 显示全部楼层
都吾知距系边个离既
bbx 发表于 2006-4-19 18:49:36 | 显示全部楼层
都吾知边个黎,何况系主页....
12下一页