[动漫百科] [讨论]大家有没有看过<玻璃鞋公主>?

caroline 发布于2006-4-13 21:53 11755 次浏览 64 位用户参与讨论   [复制分享主题]
zephyr 发表于 2007-1-14 18:45:28 | 显示全部楼层
<p>我一直都系度穩呢部卡通,可惜都系無</p><p>記得<u>仙迪妮亞</u>公主同<u>沙威爾王子</u>好早已經邂逅,佢哋嘅愛情好夢幻。結局系大團圓結局,<u>仙迪妮亞</u>公主嘅繼母以及姐姐<u>珍綺娜(妹妹)卡特連娜(姐姐)</u>都變翻好。無記錯嘅話,結局當日,即系佢哋舉行婚禮嘅日子,<u>仙迪妮亞</u>公主差D從陽臺上邊跌落樓,系<u>沙威爾王子</u>嘅一個敵人做嘅,有小小涉及政治問題,個敵人好似系大臣或堂兄弟或伯爵之類嘅,5系好記得。不過最後<u>沙威爾王子</u>嘅英勇同機智救左<u>仙迪妮亞</u>公主。</p><p>5知呢度D人有邊個神通廣大有呢部動畫呢?</p>
yvonne 发表于 2007-1-15 06:23:41 | 显示全部楼层
<p>原來仲有咁多人睇過同記得...真係太好了<br/>好想再睇番呀..但係而家無得dl</p>
venus 发表于 2007-1-22 22:16:46 | 显示全部楼层
是啊是啊,超喜欢这部卡通~~~那时侯只用录音机录下声音来而已....算是知道讲了什么只能想象画面了...但是还是好想看番啊~~5知道边度有得卖呢?
keenlok 发表于 2008-2-25 21:56:21 | 显示全部楼层
有睇过呀.我仲张巨上传左去土豆个度添呀.个结局以前TVB播个阵无睇追到.ATV番播个阵先比我追赶到..1 `9 K: H5 [) R" M$ c
所以拿拿声就传左上土豆了. 要睇既话我有地址啊..放系附件度.

玻璃鞋公主.txt

41 Bytes, 下载次数: 1, 下载积分: 社区币 -5 星梦

jane43589 发表于 2008-5-28 21:42:34 | 显示全部楼层
有体过啊 我每集都有捧场架