[版规指引] [讨论]社区下载限制改革意见征集

Kiver 发布于2006-4-7 00:54 11676 次浏览 64 位用户参与讨论   [复制分享主题]
rx-rider 发表于 2006-4-7 19:20:00 | 显示全部楼层
以下是引用红枫在2006-4-6 19:47:22的发言:

& O: y+ O. v; W( e/ @

又支持
$ b' `/ o1 O- _# x& @; A F

又选第一项
7 w! B3 C7 m7 d- v6 e

吾知想.....

7 k+ o5 N& c& p; L

现在来这里的新人多数为了资源。 所以选1,但是同意下载制度改革。 ' l5 j" k: M# E0 \& |- p

现在主要的问题就是,某人[新人]为了下载到处放水。 最好每区限制下,我的意思是限制下那些不能[情报,贴图,资源区]灌水。 3 Z9 l; a/ ` Y( ]

Kiver 发表于 2006-4-7 19:20:29 | 显示全部楼层
以下是引用hikaruyin在2006-4-7 11:08:38的发言:
咁d積分咪好快用晒
( q3 f! p5 @( C5 ~9 z4 u9 d

! D5 e. d; W _$ \ / ?6 k' F( e6 V9 D5 Q/ \7 b5 c+ h4 N, B4 k9 h( E

减少潜水人员

Laputa81 发表于 2006-4-7 22:19:37 | 显示全部楼层
以下是引用红枫在2006-4-7 11:20:29的发言:

6 ?: @! P/ T C; `* H# J" t1 D# V7 W

' A! l2 i# O) P* w6 ~5 N# f) a

减少潜水人员

, D" R) I- O0 M8 u7 c& x3 P' ]/ @

最怕喺搞到D人一潜无回头咋啵·······

) C( e8 [# D" G0 n, W1 P' I; o

PS:佬细乜换咗个咁嘅头啊!!!!!!!

huang 发表于 2006-4-7 22:35:37 | 显示全部楼层

无所谓啦,按原来的限制就得啦

Kiver 发表于 2006-4-8 01:01:25 | 显示全部楼层
以下是引用Laputa81在2006-4-7 14:19:37的发言:

' m# h' E! O, p: Y0 y3 p( I8 s

最怕喺搞到D人一潜无回头咋啵·······

, d9 u: [$ L* O, t2 f

PS:佬细乜换咗个咁嘅头啊!!!!!!!

9 z$ k, p2 D1 A- l6 Y+ H+ A

个头像型呢~

Laputa81 发表于 2006-4-8 01:11:52 | 显示全部楼层
以下是引用红枫在2006-4-7 17:01:25的发言:

# t0 f2 [; h% u- @' i1 E

个头像型呢~

/ u& l. `) p# y7 }& L( a% q& X; C

边个嚟咖?????6 t/ O: r! P4 ~: l8 d6 D/ t' u5 G

唔喺佐助啩·······

Kiver 发表于 2006-4-8 02:06:29 | 显示全部楼层
以下是引用Laputa81在2006-4-7 17:11:52的发言:

) M4 r8 E [; D4 l

边个嚟咖?????
5 K5 ?' W4 S" U, o9 L& {7 t D

( A8 j2 f$ C9 g8 v* g

% `$ z: I# T! d0 r7 D4 W' K7 K / [( i* U$ a7 @9 k7 M0 F% F3 y " r* C) {/ ~7 j# H( j

好似吾系!~

jczcyx 发表于 2006-4-8 02:08:42 | 显示全部楼层
以下是引用红枫在2006-4-7 18:06:29的发言:

$ E& o1 @( K6 V6 n. c

; ? `( c+ ]+ p0 W/ G* X

好似吾系!~

9 t. g, J+ H% T- ~5 c' c" e

摆明就係助佐嗰个LOOK啦~

& ~+ ?& F$ u3 P& E2 C

虽然多咗把嘢~~

3 B; u0 ~) i! H% p) B

咁样仲话唔係...

' [% y) _ } }0 y
$ D G& h8 o! A! S- {

龍翔九天 发表于 2006-4-8 02:10:13 | 显示全部楼层
以下是引用Laputa81在2006-4-7 17:11:52的发言:

4 h$ r3 b, x1 ~, [" i0 b# S K

边个嚟咖?????
* N7 |3 Z5 ?% a9 _( b

; ]3 d) j+ U6 X/ l/ i. w7 s' D0 ]

十有八九都系啦……特征十分明显……

" ~3 r S: @% o
+ R$ t+ Z9 e6 n) L; y; A' U; z

龍翔九天 发表于 2006-4-8 02:13:02 | 显示全部楼层
以下是引用jczcyx在2006-4-7 18:08:42的发言:

( b$ o! k2 C3 Y& v' w% A# `8 O

摆明就係助佐嗰个LOOK啦~

" \) ]! k5 M& w+ R) q* V r

虽然多咗把嘢~~

; d% Q3 _- I& A i! ?* d/ h0 @

咁样仲话唔係...

" o- `' c% }" V, [

写轮眼+咒印……仲唔系……

Laputa81 发表于 2006-4-8 03:26:02 | 显示全部楼层

喺唔喺写轮眼就睇唔清楚嘞!!!!!!!

; u: g k* [; w( [ l. ^, \

不过块面个D好似喺咒印嚟个啵········

lienli 发表于 2006-4-8 03:59:00 | 显示全部楼层

举脚支持。。。。