[求助]如何用代理上filefont同埋下载嘢呢?

youxiwang 发布于2006-4-3 03:22 1637 次浏览 13 位用户参与讨论   [复制分享主题]
如何用代理上filefont同埋下载嘢呢?我一开就该页无发显示,点样用代理上?仲有下载,希望有人解答下

已有(13)人评论

Laputa81 发表于 2006-4-3 05:10:09 | 显示全部楼层
唔喺咁清楚啵!!!!!!
quill 发表于 2006-4-3 05:49:14 | 显示全部楼层
我都想知道点下~~~~电脑白痴啊我~~~~
plumtree 发表于 2006-4-3 06:42:37 | 显示全部楼层
<P>呢个要靠高手啦,问D甘深奥的问题</P>4 ?" I, Z0 n9 X" J/ P( ^; N
<P>曾经用代理上过日本网站,吾知点解就系上吾到,最后放弃了</P>
AWP 发表于 2006-4-3 08:01:02 | 显示全部楼层
<P>我上到filefont。。。</P>
$ A& W" E: Y. l/ c: j' i<P>不过就唔会点下载</P>
夜月星辰 发表于 2006-4-3 08:37:36 | 显示全部楼层
<P>係網址上有download now  <BR>按進去</P>1 h% I5 {- R- ^6 p3 ^4 U5 N
<P> 入到去有好多個服務器</P>
6 A1 z- C, g5 O. I, ]1 m% T3 C& n<P>其實個個都可以 <BR>選 No Wait嘎 <BR>選唔使等</P>* ~( c* m9 M, m
<P>個個都去試下<BR></P>
plumtree 发表于 2006-4-3 20:57:54 | 显示全部楼层
<P>哪些服务器快一点的?</P>
, A2 m0 f( T" V; `<P>我是电信的,这两个在那里下东西超级慢</P>
Kiver 发表于 2006-4-4 20:33:34 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>youxiwang</I>在2006-4-2 19:22:25的发言:</B><BR>如何用代理上filefont同埋下载嘢呢?我一开就该页无发显示,点样用代理上?仲有下载,希望有人解答下</DIV>
+ [8 Y% [% {! |+ G! c5 O<P>连你所讲的网站都未上过啊~</P>
chansun 发表于 2006-4-4 23:19:54 | 显示全部楼层
<P>

<BR></P>0 P& Q) u3 e% `+ V0 b# I) Z
<P>代理系度设,代理的地址你就自己找啦,同埋快吾快就要逐个试试先知。</P>
youxiwang 发表于 2006-4-5 03:39:18 | 显示全部楼层
唔知系边度稳
chansun 发表于 2006-4-5 04:38:46 | 显示全部楼层
上google一搜代理服务地址,一大堆.
youxiwang 发表于 2006-4-6 02:40:14 | 显示全部楼层
<P>可不可以帮我找一个快的?</P>
12下一页