[求助]有无第二部吖?

shehebe 发布于2006-3-25 04:16 2235 次浏览 21 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P>            今日无意中睇到一本漫画&lt;男儿当入樽【灌篮高手】&gt;,系讲进入全国大赛的.</P>" ?1 t: A. y1 ]
<P>  甘究竟&lt;男儿当入樽【灌篮高手】&gt;有无第二部吖?我都几想睇睇~~~~</P>
' S, l; V: j  x$ O* a# I<P>好想知道流川和樱木可唔可以做得超级搭档??</P>

已有(21)人评论

todd 发表于 2006-3-25 06:39:03 | 显示全部楼层
<P>答案系无的</P>  B* F& m" }4 N
<P>作者都死了,怎么会有,全国大赛都是漫画来的,这个问题从我小学见到现在高3了</P>
顶你 发表于 2006-3-25 06:41:07 | 显示全部楼层
<P>无啊.不用等啦</P>
- r8 R6 N  U0 A7 y8 i
shehebe 发表于 2006-3-25 06:54:01 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>todd</I>在2006-3-24 22:39:03的发言:</B><BR>
" t3 x( A% v0 }: Y<P>答案系无的</P>
/ K. {- H6 O. n9 F) @<P>作者都死了,怎么会有,全国大赛都是漫画来的,这个问题从我小学见到现在高3了</P></DIV>
1 B( [5 }2 |7 d- [' k<P>原来有D甘葛 忄 吖~~你唔讲都唔知添!!</P>
ssssuuuu 发表于 2006-3-25 07:01:28 | 显示全部楼层
之前好像出了个黑板版的系讲全国大赛之后的,不过只有少少剧情。
quill 发表于 2006-3-25 07:40:48 | 显示全部楼层
<P>流川好象死了噶~~~~~~~~</P>
jczcyx 发表于 2006-3-25 07:42:21 | 显示全部楼层
<P>流川几时又死咗啊?~~~</P>
jczcyx 发表于 2006-3-25 08:09:15 | 显示全部楼层
<P>你哋有冇睇过井上其他D作品啊~</P>% d3 x" _2 Q; A
<P>人哋仲未死架....</P>
liangljy1 发表于 2006-3-25 09:30:39 | 显示全部楼层

! a( s( \( s& [+ Z3 V+ l<P>我可以好残忍咁同你讲:系冇架!!!!</P>
shehebe 发表于 2006-3-25 18:47:34 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>jczcyx</I>在2006-3-25 0:09:15的发言:</B><BR>
/ A5 \1 p, l/ h! |* O<P>你哋有冇睇过井上其他D作品啊~</P>3 a# ~3 r  W- p  @$ x8 h
<P>人哋仲未死架....</P></DIV>( e) U3 i7 n# ?
<P>* r" f# M0 o6 }  G
<P>点解有人话佢死佐唊?</P>4 J' X: t$ L3 Y2 P
<P>记得好似系龙珠个作者才~~</P>
yvonne 发表于 2006-3-25 19:18:42 | 显示全部楼层
<P>好似係無第二部的...</P>
# S, Y3 C, u# a- S) \<P>流川幾時死了呀</P>
- Y! [; Z# ]" R) Y<P>不要這樣說他呀!!</P>
Laputa81 发表于 2006-3-25 20:12:45 | 显示全部楼层
<P>应该就无嘞!!!!!!</P>* [. x: o6 W; @% \7 @
<P>咿咖所谓嘅第二部根本上同第一部都唔啦搭嘅!!!!!!</P>
12下一页