感觉上依家水区好似好怪。。无晒以前的感觉。。

AK 发布于2005-12-11 05:30 2495 次浏览 50 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(50)人评论

二月枫 发表于 2005-12-11 06:37:05 | 显示全部楼层
人性本恶无法啦
AK 发表于 2005-12-11 06:37:47 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>AWP</I>在2005-12-10 22:35:07的发言:</B><BR>
' G% f6 j5 |) l0 |/ c* v<P>就是咯。。。</P>
, Y" g! B9 h: b2 E, d7 S( V<P>现在啲话题....</P></DIV>; Y6 d- W* D" j+ Q; @
<P>所以呢再甘落去。。。 3 T, W# L+ X* ?' T8 `6 v
<P>好快就同出面的论坛接轨的啦!
5 }' {7 a2 L0 }% H2 ?2 C<P>无晒粤漫社的特色的啦! 8 ~4 l$ C9 d. S0 l# T
<P>悲哀。。。</P>
AWP 发表于 2005-12-11 06:43:18 | 显示全部楼层
<P>可能近排个个管理员都快考试冇时间打理论坛的说~~~~</P>( \* t0 m+ U% A+ U# U, _
<P></P>* }, I4 W) g! |# R- ]. {
<P>郁闷...</P>
AK 发表于 2005-12-11 06:46:23 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>二月枫</I>在2005-12-10 22:37:05的发言:</B><BR>人性本恶无法啦</DIV>2 F3 z1 J/ U2 |, C& m  d3 x& k
<P>唉。。无言啊!</P>
AK 发表于 2005-12-11 06:49:32 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>AWP</I>在2005-12-10 22:43:18的发言:</B><BR>4 F% V- k; g: H) m3 q
<P>可能近排个个管理员都快考试冇时间打理论坛的说~~~~</P>
1 C! J. g1 D4 ^. k' F<P></P>
5 _! U! K3 m( n5 Y, @7 ~<P>郁闷...</P></DIV>
7 d2 C+ o$ ]$ K2 m: K6 M* i; N<br>最弊系个乜乜都甘呢。。根本吾系个回事。。。。。
二月枫 发表于 2005-12-11 06:50:36 | 显示全部楼层
宜家D人系地坤熟晒就觉得无需要压抑自已的本性情,以中有咩想问想知的自自然然就毫无顾忌的讲架啦
AWP 发表于 2005-12-11 06:50:52 | 显示全部楼层
咁我都吾知点讲好咯~~~~
小稀 发表于 2005-12-11 06:53:03 | 显示全部楼层
<P>成个星期没上来,论坛俾我嘅感觉都变晒咯</P>1 ^5 |2 K/ a2 a1 @' c
<P>唉</P>
AWP 发表于 2005-12-11 06:54:44 | 显示全部楼层
<P>梗系啦。。。</P>
  H2 D6 j* q, D7 d! z: I; h<P>咁耐先上来一次~~~</P>
小稀 发表于 2005-12-11 06:57:04 | 显示全部楼层
<P>其实我有时都会上来睇下噶,不过</P>
9 E5 P, R4 Z; j  ^<P>唔多想出声咯</P>
ikuyori 发表于 2005-12-11 06:57:14 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>AK</I>在2005-12-10 22:37:47的发言:</B><BR><BR>/ w5 D2 U- C# [# M! b3 m9 e
<P>所以呢再甘落去。。。 <BR>& p$ _7 V" F: z. Q
<P>好快就同出面的论坛接轨的啦! <BR>- D8 l5 W/ u5 K- W
<P>无晒粤漫社的特色的啦! <BR>  s# [% U3 v$ e  e. K
<P>悲哀。。。</P></DIV>% |3 h: P0 l0 Z# ^9 \+ j
<P>以前最多都是想看相依家就…… - u% e: P9 n: ^! y5 }7 U) L
<P>无言…… ; d" O9 d7 M+ ?  L) B# N( [% f: I0 s
<P>多数都唔想回 ) t* M# }) A5 V& ~& f) m
12345下一页