[下载] 快打旋风 粤语全集

netasa 发布于2005-11-2 08:01 11179 次浏览 74 位用户参与讨论   [复制分享主题]
lion9771 发表于 2005-11-9 02:40:51 | 显示全部楼层
希望没H就得啦,最怕H呢家野呢~~
binman 发表于 2005-11-10 21:05:56 | 显示全部楼层
大哥你发的快打旋风 粤语版(TVB配音)有好多集都有问题啊!!!!有声但图像好花根本无法睇啊...能否修正啊..我们都好想睇啊...
! D0 B  R% v& D! W2 k1 R- B
. b6 j6 F. J+ l; ~* @. H* G' K  a
netasa 发表于 2005-11-11 11:33:36 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>mc238</I>在2005-11-5 11:11:09的发言:</B><BR>2 o) z& y" {9 p  d6 M
<P>第35集嘅30秒损失可能係卡碟造成,我自己睇碟都觉得卡,如果楼主喜欢,本人可以将原文件VOB格式放上黎俾你,等你老人家亲自压,如何?</P></DIV>
3 }& u4 M7 E4 F<P>无需要了,因为我已经睇过N次啦!跟本无左果段讲D咩我都好清楚,而且种子已经发布了。唔想再搞了,宜家电脑上嘅档案已经删除了,正在处理龙珠GT邪恶龙,无空位去处理咯! </P>
netasa 发表于 2005-11-11 11:35:02 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>binman</I>在2005-11-10 13:05:56的发言:</B><BR>大哥你发的快打旋风 粤语版(TVB配音)有好多集都有问题啊!!!!有声但图像好花根本无法睇啊...能否修正啊..我们都好想睇啊...<BR><BR></DIV>
4 A: S! g% @, T1 e  r. b<P>贴张图出来睇下最好!另外你无讲你用咩来播放!</P>
mc238 发表于 2005-11-11 19:26:46 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>netasa</I>在2005-11-11 3:33:36的发言:</B><BR><BR>& G, i- [2 b% ~
<P>无需要了,因为我已经睇过N次啦!跟本无左果段讲D咩我都好清楚,而且种子已经发布了。唔想再搞了,宜家电脑上嘅档案已经删除了,正在处理龙珠GT邪恶龙,无空位去处理咯! </P></DIV>
% B) L( O  |9 G, p! q<P>楼主辛苦了,果然够晒敬业,在下佩服!</P>
自由男孩1 发表于 2005-11-11 23:15:10 | 显示全部楼层
<P>乜来架?</P>) c( R& ^* {2 \3 {; H4 b) {# d- v$ b
pokemonki 发表于 2005-11-12 03:05:51 | 显示全部楼层
<P>I have seen it before. It's quite good but I think this cartoon is too short.</P>/ Y% g' F7 }0 V6 M
<P>Is this seed clear enough?</P>
shehebe 发表于 2005-11-12 03:50:21 | 显示全部楼层
ngn
7 ~8 _- D6 N6 f
. ]/ Y8 `' I' b5 I     哇正啊!我记得好耐之前亚视播的!
& e3 O. K9 p" P/ x# J8 S' N      乜亚视有播放过咩?我未睇过葛?系咪街头霸王吖,这个我就睇过,但系又系睇唔齐
4 S3 F4 K1 R. b% `9 o2 F$ `
briandoes 发表于 2005-11-13 04:45:18 | 显示全部楼层
<P>街头霸王??</P>
/ M* Z( m1 I, u# d6 D5 Q<P>系就正啊</P>
mc238 发表于 2005-11-13 07:12:17 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>briandoes</I>在2005-11-12 20:45:18的发言:</B><BR>
, V& `3 p" G# K- y, I* Z<P>街头霸王??</P>. @' w7 @. I5 }  E/ |7 `  Y
<P>系就正啊</P></DIV>9 R6 o* O9 z! \) H% L; M, i
<br>喺“快打旋风”丫,朋友。
xielinji 发表于 2005-11-13 20:04:46 | 显示全部楼层
好怀念啊
头文字 发表于 2005-11-15 08:51:48 | 显示全部楼层
找了好久~!!~
) [1 L7 N) j( n( \, n& o0 w感谢LZ分享~!