[10/27开始更新][天才小魚郎/天才釣魚郎][自压RMVB]MOF下载 26集起

愿望无限 发布于2005-10-28 04:10 3746 次浏览 29 位用户参与讨论   [复制分享主题]
幻影傳說 发表于 2005-10-30 21:32:34 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>愿望无限</I>在2005-10-30 7:54:04的发言:</B><BR><BR><BR>讲真个句啊,收个10吾系我收架,系我部脑话收架,距话压得好辛苦,加上我日日都吾比距休息,距话要拿返D报酬喔。。。。。。</DIV>7 {) k* C, {2 y4 I% t2 D1 {
<P>你部腦仲有冇同你講話要用星夢買動畫睇呢,哈哈</P>9 v2 v- J/ I, Y; y
<P>我尋日都搞掂晒,等緊你其餘個幾集呢.........</P>
愿望无限 发表于 2005-10-31 15:53:59 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>幻影傳說</I>在2005-10-30 13:32:34的发言:</B><BR><BR>
0 L9 {8 J9 Y& J9 C% R3 ?2 x1 e<P>你部腦仲有冇同你講話要用星夢買動畫睇呢,哈哈</P>; V. |* L6 D+ ]" |3 N
<P>我尋日都搞掂晒,等緊你其餘個幾集呢.........</P></DIV>
; K8 P1 Y# m- J; C1 C<P>26集之前个D我以家准备训拉,向我训既时候就压埋距拉,我返工就开始上传架拉,你等多阵拉,我部电脑话好想睇“四驱兄弟”“幽游白书”啊</P>
幻影傳說 发表于 2005-11-1 05:27:07 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>愿望无限</I>在2005-10-31 7:53:59的发言:</B><BR><BR>
! R3 T8 W: j& ^* M0 Y/ F# q<P>26集之前个D我以家准备训拉,向我训既时候就压埋距拉,我返工就开始上传架拉,你等多阵拉,我部电脑话好想睇“四驱兄弟”“幽游白书”啊</P></DIV>  z8 J+ r3 }% e
<P>26-60集我都已經搞掂晒,thx
: I/ q2 [4 B" p" Q' {+ ?! h<P>你部腦想睇個d我都好想睇,証明你部腦好識揀動畫黎睇,勁!!!</P>
愿望无限 发表于 2005-11-1 07:14:31 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>幻影傳說</I>在2005-10-31 21:27:07的发言:</B><BR><BR>
/ ?3 N1 Q, [- r# }2 v, k& _9 x* b<P>26-60集我都已經搞掂晒,thx <BR>- ^8 L8 `- W; k
<P>你部腦想睇個d我都好想睇,証明你部腦好識揀動畫黎睇,勁!!!</P></DIV>, H3 D" o$ p) e
<P>呵呵~~可以甘讲拉,不过有个坏消息啊,我26集之前个只碟坏左,没得压啊,你地去下载拉</P>
幻影傳說 发表于 2005-11-1 08:43:35 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>愿望无限</I>在2005-10-31 23:14:31的发言:</B><BR><BR>
" |% C- [3 [. e( q3 a' U4 b<P>呵呵~~可以甘讲拉,不过有个坏消息啊,我26集之前个只碟坏左,没得压啊,你地去下载拉</P></DIV>! j/ |/ ~. @* s* L$ ~% \
<P>噢~~真的是個壞消息</P>
3 H, h- _/ u4 y& X<P>係呢~~你會不會放埋61-64集的天才小魚郎?</P>
愿望无限 发表于 2005-11-2 00:08:13 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<i>幻影傳說</i>在2005-11-1 0:43:35的发言:</B><br><br><P>噢~~真的是個壞消息</P><P>係呢~~你會不會放埋61-64集的天才小魚郎?</P></DIV><p>4 k4 p: z  D; U3 R! A3 O6 {$ S# ^

* m' f, _; _& h8 M& ~6 N/ A