[原创]第1次画墙画~~好HIGH啊[新加3幅相]

颠颠德德 发布于2005-8-22 18:58 6608 次浏览 268 位用户参与讨论   [复制分享主题]
颠颠德德 发表于 2005-8-22 17:27:48 | 显示全部楼层
咩叫“加精”啊?
AWP 发表于 2005-8-22 17:36:59 | 显示全部楼层
<P>之前同你讲噶精华贴呢???</P>& b4 `. L: Q0 h! n2 Y
<P>咁快就吾记得啦.....</P>
颠颠德德 发表于 2005-8-22 17:40:55 | 显示全部楼层
哦~~你讲有咩用窝!!版主觉得就话姐`~
AWP 发表于 2005-8-22 17:45:25 | 显示全部楼层
<P>未必噶....</P>
5 v- {$ H9 E# U  ~) g* `<P>我都觉得画得几好下咁........</P>7 }( U% B; Z/ i1 a0 v# @& |* w
<P>你M下班竹们应该实会有噶班竹加你噶。。。。。</P>
颠颠德德 发表于 2005-8-22 17:46:59 | 显示全部楼层
点先~~Q号几多?我点同区地讲好啊
huang 发表于 2005-8-22 17:52:08 | 显示全部楼层
<P>入来插嘴得吾得先</P>
颠颠德德 发表于 2005-8-22 17:55:30 | 显示全部楼层
<P>得~~~有乜好贡献先`~</P>
AWP 发表于 2005-8-22 18:32:17 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>huang</I>在2005-8-22 上午 09:52:08的发言:</B><BR>0 ^* n' e2 y& [  R
<P>入来插嘴得吾得先</P></DIV>
! a: i" E% F$ R: H/ `2 W9 G<P>你都好水下喈.....
3 i- s$ \5 h$ ^$ ?% J, v<P>次次都讲句咁野~~~~</P>
huang 发表于 2005-8-22 18:49:24 | 显示全部楼层
甘系甘架,甘你话有咪话插嘴专用啦
凡人 发表于 2005-8-22 19:03:26 | 显示全部楼层
<P>HI 我罗左凡人个号离上啊~~姐系新人`~大家第日关照下啦`~哈哈</P>
$ s+ ?1 ?. `  v
AWP 发表于 2005-8-22 19:05:57 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>凡人</I>在2005-8-22 上午 11:03:26的发言:</B><BR>& {' O; Z9 o: i
<P>HI 我罗左凡人个号离上啊~~姐系新人`~大家第日关照下啦`~哈哈</P><BR></DIV>5 s' q3 v! |4 ^: q" ^' ~) |
<P>这个号你还记得啊????
5 Y) p; ^. V3 L( c  ?<P>新人???不是吧~~~</P>
颠颠德德 发表于 2005-8-22 19:08:45 | 显示全部楼层
果个系我隔离屋啊!你米吓区啊!区好细个噶扎