[原创]第1次画墙画~~好HIGH啊[新加3幅相]

颠颠德德 发布于2005-8-22 18:58 6616 次浏览 268 位用户参与讨论   [复制分享主题]
颠颠德德 发表于 2005-8-24 18:39:02 | 显示全部楼层
算啦~~吴左住你地卿卿我我`~你地慢慢~~一于当我无到就得噶啦!!以后吴洗理我!
AWP 发表于 2005-8-24 18:44:14 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>颠颠德德</I>在2005-8-24 上午 10:39:02的发言:</B><BR>算啦~~吴左住你地卿卿我我`~你地慢慢~~一于当我无到就得噶啦!!以后吴洗理我!</DIV>$ |; E; I( W% V, `! A
<P>咁~~~好耐都吾见magi米讲咗两句喈... $ Q' g6 Y4 u$ d3 R
<P>你居然。。。。。</P>
颠颠德德 发表于 2005-8-24 18:53:23 | 显示全部楼层
哼~~~~~......
huang 发表于 2005-8-24 18:54:51 | 显示全部楼层
哼 哼  哼
AWP 发表于 2005-8-24 18:56:09 | 显示全部楼层
你哋两个都好水喈。。。。
trf 发表于 2005-8-24 19:09:50 | 显示全部楼层
系米你画架?不过好似几得下播。
ekj 发表于 2005-8-24 19:10:00 | 显示全部楼层

" k) L0 l2 M8 }9 n, I, x<P>系啰....罚发相.</P>
小稀 发表于 2005-8-24 19:11:09 | 显示全部楼层
EKJ又开始叫人发相啦!!!!!!!!!!!!!!
颠颠德德 发表于 2005-8-22 18:58:17 | 显示全部楼层

庇左只脚果阵无聊画噶 <br>3 W* Y1 G3 b" d' C! I+ p3 q4 j3 ]9 }
<P>

<br>

<br>下面幅我画噶~~左面果只鸣人罗~~(长116,宽118)</P>
( z* @$ V1 X* j9 T+ _<P>大家比D意见</P>- o! h) D' L9 Z" ~! a& z* }
<P>

</P>
# V9 O& X" n8 v, H<P>[Post=1200]<br>

<br>

<br>

<br>[/Post]</P>
( U1 g7 c% M" D  |1 M
& I, A7 F2 O6 D' T' Q0 ~

小稀 发表于 2005-8-22 19:02:42 | 显示全部楼层
<P>我爱罗吖,好Q吖!!!!!!!!!</P>
颠颠德德 发表于 2005-8-22 19:05:34 | 显示全部楼层
死啦~~发错左添`~两张一样
小稀 发表于 2005-8-22 19:06:53 | 显示全部楼层
删返第一张咪得咯