歌喉最好既明星系边位?

可人儿 发布于2005-8-18 19:09 2204 次浏览 20 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(20)人评论

可人儿 发表于 2005-8-18 19:09:31 | 显示全部楼层

歌喉最好既明星系边位?

歌喉最好既明星系边位?
& p& E2 C, i4 D4 ^9 z8 c& v4 ^* E1 f" {2 ]9 h8 V( _+ u- h
我老豆话,宜家D歌星唱歌漏气,唱下歌都唔知使唔使入院,究竟边个歌星歌喉最好?. U* H1 \: t* b5 S

* w6 a" F3 T- G7 j我自己就钟意Twins,因为佢地够可爱啊嘛!
' J8 _* i' V2 Q! ?2 s6 d/ w$ ?' j& V9 e  P- O: }: n
不过佢地真系漏气漏到死人甘款,# v& ~6 V2 e% t* o
: P' @" g+ q! K. ], w# f* Z, u
见佢地唱歌真系噔佢地担心!~
9 w8 t8 p; k. @0 B3 h; X  a% i4 l! q/ Y9 C) T* d0 Z- |
不过照实呢,就系粒克勤好啦!~
$ Y7 S6 \$ R1 r' ~# N/ g* J" W  q; t' e; p; Q- a
其实有听佢D歌都知咖,
% V2 d# f9 {$ e8 |4 ~: t4 |3 X8 w( v2 K+ o
克勤叔纵横歌坛,* v; W- b8 G% k8 h5 {3 F2 y
* G# A% |/ X4 X! R6 ^* K$ [
唱歌冇漏气,高音上到去,低音又落得来,又唔使怕佢现场走音,歌迷都轻松D!!4 i& V! O+ _. m3 F! N% Z5 v7 |

2 x, \. g/ `  j4 T不过唔知各位哥哥姐姐点林啦!~
可人儿 发表于 2005-8-18 19:11:19 | 显示全部楼层
学友同克勤,eason都唔错嘅~~~~
啵啵潴 发表于 2005-8-18 20:00:07 | 显示全部楼层
有排你讲啦......好多都好掂咖啦...
3刀流 发表于 2005-8-18 09:02:44 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>卡哇衣</I>在2005-8-18 上午 01:01:08的发言:</B><BR>周傑倫,,我好中意距架</DIV>
: x. @' _% |: ~7 w( {<br>根本不知道他在唱什么.........
卡哇衣 发表于 2005-8-18 09:06:48 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>3刀流</I>在2005-8-18 上午 01:02:44的发言:</B><br><br><br>根本不知道他在唱什么.........</DIV>
/ G- L, K& B* Y* a1 D1 R<P><br>聽多幾次咪知囉,,,都喺晤知嘅話亦都可以對住歌詞嚟唱。</P>
0 A7 ]( J8 S1 R  X3 i4 F8 t6 d, Z<P>喺啲快歌比較難明啲姐。。。</P>5 b) i2 d1 s; C# m, V
* ^8 z; A3 p( J
amwijk 发表于 2005-8-18 09:10:11 | 显示全部楼层
学友 刘德华
huang 发表于 2005-8-18 09:17:11 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>卡哇衣</I>在2005-8-18 上午 01:01:08的发言:</B><BR>周傑倫,,我好中意距架</DIV>* f/ j; w1 M. ^3 n8 r- f
<br>我最憎距,唱地歌好似颠狗叫架,吾知听咪,同埋F4四条粉友,得个样周边唱,最好当系张学友啦
3刀流 发表于 2005-8-18 09:41:07 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>卡哇衣</I>在2005-8-18 上午 01:06:48的发言:</B><BR><BR>* k& G+ O- n$ c; `8 `
<P><BR>聽多幾次咪知囉,,,都喺晤知嘅話亦都可以對住歌詞嚟唱。</P>( [0 y! f" [+ L* y$ U
<P>喺啲快歌比較難明啲姐。。。</P><BR></DIV>
- ?7 u  b9 D" r, u' U, }, F<br>唯一听的懂的就是双截棍里的那3个字.......
EUNISK 发表于 2005-8-18 09:45:15 | 显示全部楼层
<P>我好中意距架</P>
  N' d) X* ?; L! w" G
二月枫 发表于 2005-8-18 09:46:49 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>EUNISK</I>在2005-8-18 上午 01:45:15的发言:</B><BR>& i# I+ x* Z" g+ u+ R9 ~2 U, v
<P>我好中意距架</P><BR></DIV>
% S, `/ k# R, P9 V8 o2 P<br>路过水一下
幻影傳說 发表于 2005-8-18 16:16:08 | 显示全部楼层
克勤D歌好多都掂
12下一页