星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

【转帖】[8月23日][棋魂][日/粤双语][第01-10碟][全10碟][原装DVD][MDF] by 老猫

Vincent78 发布于2005-8-17 13:21 3198 次浏览 55 位用户参与讨论   [复制分享主题]
guixuanzi 发表于 2005-8-18 11:32:02 | 显示全部楼层
如果仲系新手又单捞唔到, 就要先睇版规。, O5 |5 K$ M4 x1 X0 J% [( f9 f
发新帖时用番特殊贴, 费事养懒人啊...
tony1016 发表于 2005-8-18 16:05:09 | 显示全部楼层
<P>thanks</P>% _7 {; w2 w& U4 X/ Y
mc238 发表于 2005-8-18 17:04:24 | 显示全部楼层
太大了,如果我有就一定会转成RMVB。
kenchu86 发表于 2005-8-18 19:17:30 | 显示全部楼层
<P>謝謝樓主~~</P>
" Q( v# B. L) o! N5 G; I9 ~<P>如果是TVB版就好了</P>
傻仔一嗰 发表于 2005-8-18 19:18:21 | 显示全部楼层
到依家楼主都未讲係唔係TVB?
yoyozhang 发表于 2005-8-18 11:23:48 | 显示全部楼层
<P>是不是TVB的啊</P>
Kiver 发表于 2005-8-18 11:54:34 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>愿望无限</I>在2005-8-17 上午 10:07:29的发言:</B><BR>
! x8 Y! L+ N' e7 w<P>我真系好想睇啊,不过呢只系米之前个只垃圾配音啊,最好就吾系拉!!</P></DIV>
' ?& e1 a2 |  b) X# z<P>
( {. b, {; ~* t& d- x<P>下了一只TVB配音的...画面不行...</P>
' }8 S4 H- o3 f" w6 d. v<P>画面行的又少集又难听`~~吾知这个点呢</P>- p0 L, G1 a/ M4 {' M4 e
<P>下了的朋友讲一下啦</P>
lilinss 发表于 2005-8-18 12:50:42 | 显示全部楼层
请问是不是高清晰版来的呢
愿望无限 发表于 2005-8-18 12:55:33 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>红枫</I>在2005-8-18 上午 03:54:34的发言:</B><BR><BR>
8 B/ L$ d. W, v5 P4 [2 D9 ?( W+ F<P>9 t$ v) l8 V5 }: x
<P>下了一只TVB配音的...画面不行...</P>
/ w' i4 t7 i2 ^% A+ N7 E  d<P>画面行的又少集又难听`~~吾知这个点呢</P>$ z. {! W( D% J6 \9 T8 h$ M* L9 l- f
<P>下了的朋友讲一下啦</P></DIV>; |- q3 x9 L' k- H+ _- R: S
<br>我有第一到第七集合既棋魂TVB配音既,画面OK声音绝对系TVB配音!不过得个7集,到以家仲向个硬盘到!呢只我就吾下载拉,太大拉,我林都没咩人会下载或者做种架拉!
enjoysi 发表于 2005-8-18 15:22:52 | 显示全部楼层
<P>我原本已经合好左17集TVB,不过有D地方CUT左!发嬲起身!DEL晒!</P>
m1a1 发表于 2005-8-18 19:34:54 | 显示全部楼层
多謝樓主,下來看看先。
sdhunter 发表于 2005-8-18 19:56:16 | 显示全部楼层
谢谢<br># X+ {1 ^% |% v2 g! D# C
这个东西我等了好久<br>
4 N, K0 r7 q" X  B0 }刻碟用<br>7 B( s6 ^1 Y. z8 ]4 T' R* E