关于《薄荷关系》

zsedcftgb 发布于2005-7-28 00:33 1018 次浏览 18 位用户参与讨论   [复制分享主题]
《薄荷关系》系5系拍左做卡通啦,系葛话,有无人可以传上来??

已有(18)人评论

huang 发表于 2005-7-28 06:05:11 | 显示全部楼层
吾知啊?咩来架?未听过
EUNISK 发表于 2005-7-28 21:32:49 | 显示全部楼层
我都未听过
fung1185 发表于 2005-7-29 05:44:34 | 显示全部楼层
沒有拍成動畫
歌川來未 发表于 2005-7-29 09:33:24 | 显示全部楼层
吉住涉的啊3 o0 a6 ]. {" d$ W( T3 d8 u
未聽説動畫化
yuenz 发表于 2005-8-1 05:22:30 | 显示全部楼层
如有動畫就好LOR>.>
Fantome 发表于 2005-8-7 07:06:22 | 显示全部楼层
如果有動畫都唔錯wo~% a2 G) v" c* `3 V" k; R7 _6 w
coz我d fds成日都話尼套漫畫好睇@@' t% T0 P. D  I; J2 z# k7 v
我就冇睇過la~ 因為我覺得睇漫畫冇咩動感><
水之彩虹 发表于 2005-8-7 17:55:33 | 显示全部楼层
<P 0cm 0cm 0pt">系就系几好睇<FONT face="Times New Roman">, </FONT>不过旧左<FONT face="Times New Roman">d law</FONT><BR>之前都转左<FONT face="Times New Roman">ultra maniac </FONT>恋爱小魔女做<FONT face="Times New Roman">animation</FONT><BR>所以冇理由搵返<FONT face="Times New Roman">d </FONT>旧野黎做吧<FONT face="Times New Roman">……..</FONT></P>
LAZY农夫 发表于 2005-8-8 04:40:30 | 显示全部楼层
我哋班D女仔好中意睇
水之彩虹 发表于 2005-8-8 07:47:55 | 显示全部楼层
<P 0cm 0cm 0pt">系几得意<FONT face="Times New Roman"> ga, </FONT>吉住涉的作品一般都几好笑<FONT face="Times New Roman">, </FONT>而且画功唔差<BR>故事讲述一对孖生姐弟个细佬扮女仔且佢家姐一齐读书咁<FONT face="Times New Roman"> la</FONT></P>
16zxz 发表于 2005-8-8 10:39:56 | 显示全部楼层
<P>如果系就好啦</P>% K0 X* F6 X, i$ W: M: w7 a
<P>我都好中意吉住涉D作品</P>% x: |8 Z" D. H2 H( u

% F5 r& J: Q# |
evanescen 发表于 2005-8-8 20:21:49 | 显示全部楼层
如果有就好啦# _7 L1 u- X1 r- V, n' Z: C
最好吉住涉每套漫画都拍成动画版,甘样就好啦
12下一页