[灌水]彩票中心得紅楓中特等獎,好搵笨喎

幻影傳說 发布于2005-7-21 01:59 1167 次浏览 28 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(28)人评论

食腦大曬 发表于 2005-7-21 02:07:04 | 显示全部楼层
<P>距可以改出号码~~~~</P>
幻影傳說 发表于 2005-7-21 02:30:05 | 显示全部楼层
<P>可以改號碼,實在太奸,要改的話,應該幫我改埋嘛...</P>
Kiver 发表于 2005-7-21 02:35:54 | 显示全部楼层
<P>号码我没有改过啊~~~~</P>
幻影傳說 发表于 2005-7-21 02:43:50 | 显示全部楼层
<P>但你係管理員,自己中獎又點會唔令人懷疑呢</P>
AWP 发表于 2005-7-21 03:21:16 | 显示全部楼层
<P>我估枫哥都系咁岩中噶喈~~~~</P>
( V, z# B" S: r2 D<P>咁"影之子"你有冇中奖咁呢???</P>
anglevil 发表于 2005-7-21 03:39:38 | 显示全部楼层
边有得甘讲架~~~既然距系管理员,随便就可以改到自己大把钱啦~~~使改号码等自己中奖甘麻烦~~
eric3000 发表于 2005-7-21 04:22:19 | 显示全部楼层
算拉~~里D也都讲吾埋噶~~是你中就是噶拉
猎人J 发表于 2005-7-21 06:15:26 | 显示全部楼层
<P>我都中咗奖~~</P>
9 O" @: G1 S2 {- d& w. Z<P>点样领奖噶???</P>
幻影傳說 发表于 2005-7-21 06:19:32 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>AWP</I>在2005-7-20 19:21:16的发言:</B><BR>
; O' I1 E& M8 u5 c8 }) v<P>我估枫哥都系咁岩中噶喈~~~~</P>, A- j  q. E* k+ @' E" r! o- U" q
<P>咁"影之子"你有冇中奖咁呢???</P></DIV>6 [4 W5 K" @) C( x- p0 h& \5 e
<P>我有中獎呀,不過得三獎,但好少$$$$$</P>
幻影傳說 发表于 2005-7-21 06:20:33 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>猎人J</I>在2005-7-20 22:15:26的发言:</B><BR>
+ G0 ?( ~/ V2 D- e6 l; ?2 S5 H: p<P>我都中咗奖~~</P>
% T) r' ?. \2 C& G" Z' z<P>点样领奖噶???</P></DIV>
& P1 h5 P" W9 Y* \, c* j/ [<P>好似唔駛領獎,自動會直接俾你</P>
Kiver 发表于 2005-7-21 07:17:34 | 显示全部楼层
<P>系统自动加入大家的帐户内的~~~</P>9 L) C- G' y0 P9 m" Y3 ~$ j
<P>迟点换个49选7的~~~~</P>
" s. M) I+ f7 h<P>看看仲有几多人中奖~~</P>
123下一页