[其它更多] 我上傳唔到自義定頭像啊!幫幫手。

regina119 发布于2005-7-13 19:03 463 次浏览 9 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P>我第一次上傳自義定頭像時,好快就成功搞掂啦,</P>
; v4 B# O3 z# T' t6 u( N+ B<P>但當我想換一個嗰時,顯示話“你已經上傳頭像了”,但依然都喺以前嘅頭像,</P>
" G! H' s) Q2 {' ^, P<P>無論我點上傳都一樣,如果要換就只能改到系統自帶嘅頭像,自己上傳就無反應喔。</P>
$ X. r( u3 L. T5 c) `<P>做乜咁架??邊個可以幫手解決下啊??</P>
  L" V' D- l) W( e* m4 _5 G<P>唔該曬。。。。。。。。。。</P>

已有(9)人评论

Kiver 发表于 2005-7-13 19:05:40 | 显示全部楼层
<P>不是吧...</P>
6 a  ?8 O: W0 x. c+ @5 `# c" r, T<P>在水区发完又走来这里~~~</P>0 U, Q+ h+ ~# U  r" D' ]
<P>唉~~~~</P>
Kiver 发表于 2005-7-13 19:06:08 | 显示全部楼层
头像尺寸...你看看先啦~~~
regina119 发表于 2005-7-13 19:18:13 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>红枫</I>在2005-7-13 11:05:40的发言:</B><BR>
( x8 G$ Q; ~( o* o<P>不是吧...</P>% E: E' W  R9 ?9 ^
<P>在水区发完又走来这里~~~</P>
- M& F2 H+ q2 P: n# x; t<P>唉~~~~</P></DIV>9 {3 S) t/ g1 s7 c' u' k, h% Y, z
<P>咩啊? 9 n% _, e% R7 O" {# U# S: z0 T
<P>咁又喺你話,應該去“版務”問先岩啊!
* D2 u1 R! u* T4 |( L$ ^( M9 d  }<P>所以我咪來呢喥問下嘍,咁又做錯啊?暈!</P>
Kiver 发表于 2005-7-15 01:35:09 | 显示全部楼层
<P>唉~~~~~...</P>) S- f/ Q( h& `0 z
<P>发了就算啦~~~</P>; m! H+ o3 {8 E
<P>那依家得未呢??</P>
regina119 发表于 2005-7-15 01:43:24 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>红枫</I>在2005-7-14 17:35:09的发言:</B><BR>
1 M9 ^  f+ B4 v6 k1 }) @<P>唉~~~~~...</P>
3 a. P1 X; w* L' U<P>发了就算啦~~~</P>6 B6 P0 N# [" y, `3 _
<P>那依家得未呢??</P></DIV>5 w1 p( [0 S: w1 L: Q& I0 \) z
<P>家下都算勉强得喽,当我改完一次,想再换一张时, + C- H: R, K  s* c
<P>唔可以连续操作,每次上传完一张就唔可以改,如果要改,</P>
1 s$ S! n' B! r! i3 M. K<P>就要关闭网页,再打开,再进入,就可以再上传另一张喽,
( n( F% Y1 C1 E8 q5 D* }% h
Kiver 发表于 2005-7-15 02:25:33 | 显示全部楼层
<P>那只有这样吧~~~</P>
6 e: D, c1 Z1 s2 [+ ?<P>不过这个是用来禁止一些人恶意上传的~~~</P>
洪仔 发表于 2005-7-15 09:40:44 | 显示全部楼层
系吾系对级别低的人做了限制啊?
Kiver 发表于 2005-7-15 18:57:48 | 显示全部楼层
<P>只要发了一贴就可以自定义头像了~~</P>
tony1016 发表于 2005-7-15 19:41:52 | 显示全部楼层
i see