[灌水]我放假啦~~~等闲葛入黎陪我啊

anglevil 发布于2005-7-2 05:35 1016 次浏览 13 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P>今日终于考完期末啦~~~爽爆~~~~虽然考得几差甘~~~~~</P>
6 d" y* D8 h; B5 o6 \1 {<P>过1个月我就系高三啦~~~~吾想补课啊!!!!!</P>

已有(13)人评论

小稀 发表于 2005-7-2 05:47:06 | 显示全部楼层
<P>高三就要努力啦</P>3 \) ?3 f- n: A- n8 [8 k; m; R
<P>咪掛住玩啊</P>
anglevil 发表于 2005-7-2 05:53:02 | 显示全部楼层
<P>使咩惊啊~~~~~我N劲架</P>
小稀 发表于 2005-7-2 06:04:35 | 显示全部楼层
<P>有自信係好事</P>1 h1 y" R) W9 B9 p2 C
<P>但千奇唔好自大~~~~~~~~~</P>
nuffy1984 发表于 2005-7-2 06:05:50 | 显示全部楼层
<P>你n劲就唔会话自己考得差啦</P>
7 F  H9 @% v9 [2 u2 x2 X<P>谦虚都唔使噤讲架……</P>
猎人J 发表于 2005-7-2 06:08:53 | 显示全部楼层
<P>有信心系好~~不过。。。。</P>2 Z4 B5 ?! n/ c' z! h
<P>要量力而为</P>
AWP 发表于 2005-7-2 06:14:46 | 显示全部楼层
<P>咁聪明都要补课呀???</P>
天空 发表于 2005-7-2 06:19:28 | 显示全部楼层
<P>高3要点补课法啊?~</P>
magi 发表于 2005-7-2 07:29:17 | 显示全部楼层
罢晒D休息时间挂~~
AWP 发表于 2005-7-2 08:00:53 | 显示全部楼层
<P>咁米好辛苦咯~~~~</P>9 [# J8 I2 }: R* S# s
<P>连休息时间都冇迈^_^!!!</P>
幻影傳說 发表于 2005-7-2 10:10:26 | 显示全部楼层
<P>矛盾!!!咁勁都要補課~~</P>
4 C5 l3 Y1 I: ?<P>唔通勁人先要補課~~</P>
anglevil 发表于 2005-7-2 23:05:28 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>幻影傳說</I>在2005-7-2 2:10:26的发言:</B><BR>$ p6 s/ }; _/ W7 B
<P>矛盾!!!咁勁都要補課~~</P>
" r! Y/ s# a$ B$ |, w! U0 y, c<P>唔通勁人先要補課~~</P></DIV>9 V" D2 u0 [3 n+ `
<P>无错啦~~~你睇下华师果D啊~~~成日补课。</P>
12下一页