我今次大祸咯!

xue29740 发布于2005-6-24 08:50 10967 次浏览 223 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P>求先同D朋友去浦吧!几个麻甩佬去饮闷酒!就耕系要去聊女仔架啦!同一个朋友见色忘义甘去离群去隔离台去聊果两个女仔!饮酒!点知玩下玩下!就灌醉左个女仔!跟住据饮醉左!叫我陪据去次所!甘我出去男士!绅士风度米陪下据咯!点知据拉左我去间无人即房度!要求我同据XXXXX咯!(个女仔身材同样貌都晤错)甘我米陪据玩下咯!好在我个银包度几时都有几个雨衣姐!但系激战完知后我林住松人即时候!(每个男人玩完知后就耕系赵完松架啦!)点知据话!我对你一见中情!做我条仔啦!你走晤甩架啦!你要负责任啊!跟住我话!大姐晤系挂!大家出黎玩!晤使甘吓我挂!我甘样衰晤适合你架!个女话!晤会啊!我就中意你甘啊!天啊!边有D甘即人架!!跟住就真系当左我系据条仔甘拖住我出房!出到去厅都我班朋友见到就话!“杜”!去左甘耐次所又有野食啦!跟住我就话有野食果个晤系我啊!跟住就面都红晒甘座左系度!个女即就讲左据叫咩名系边读书!仲话埋据系未成年少女!叫我米晤负责任添!晤系就报警喔!跟住就死灌我饮酒!仲系我耳边话!饮多D一镇再去房果度玩多次!跟住玩完饮完知后就走人!翻到黎即时候据仲打电话黎话!训好D啊!我听日去你公司度接你放工同我去食饭啊!我话你知我系边做野系做咩工咩?据就话你晤记得我系你以前帮你买电脑即客咩!我当堂呆左系度!跟住据就你张卡片仲系我度啊!晤系点知你电话喔!就奸笑甘挂左线!</P>) X% q8 m0 w  D; m5 U2 ], H/ V

# T9 S; j5 n9 v$ |$ ?: D7 v1 ~, }<P>大家教下我点做啦!我依个纯情即小男孩就落入左个女恶魔即手里啦!HELP</P>

已有(223)人评论

angelzhou 发表于 2005-6-24 08:53:22 | 显示全部楼层
<P>哈哈~~~</P>
. j1 E# o& |  j* \" f( K<P>衰咸湿噶后果啊~~~~~~~~~~~~~~~~~~``</P>/ }0 ]# d4 l& a
<P>兄弟~自己捡生啦~~~~~~~</P>
zerro 发表于 2005-6-24 08:54:06 | 显示全部楼层
好一个纯情小男孩。。。。。。
xue29740 发表于 2005-6-24 08:54:24 | 显示全部楼层
帮帮亡啦!晤系真系死架!
angelzhou 发表于 2005-6-24 08:57:08 | 显示全部楼层
<P>唉~~~</P>
- _, N' [. H* h" E' a# y<P>D靚妹仔~~~應該好易撇掛.........</P>
1 S) X+ s' ~) V# {- e. K- h<P>家時好多靚妹系咖啦~~~~</P>
; x1 ?! G/ g5 J; |
zerro 发表于 2005-6-24 08:57:14 | 显示全部楼层
只因你太靓仔。。。。。搵樽硫酸淋落块面度就冇事啦。。。。。。
xue29740 发表于 2005-6-24 08:58:35 | 显示全部楼层
甘好伤我自己姐!甘我仲使出黎行即!
angelzhou 发表于 2005-6-24 08:59:03 | 显示全部楼层
再唔系就畫花塊臉~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
zerro 发表于 2005-6-24 09:01:31 | 显示全部楼层
出得嚟行。。。。预咗要还。。。。。。。
xue29740 发表于 2005-6-24 09:01:45 | 显示全部楼层
给D有建彻性即解确方法得晤得架!
xue29740 发表于 2005-6-24 09:02:33 | 显示全部楼层
我系出黎玩姐!晤系出黎行啊!
zerro 发表于 2005-6-24 09:03:11 | 显示全部楼层
搵个靓仔过你嘅人去媾咗佢。。。。