麻烦大家进来帮我出个注意好吗

紫舞枫林 发布于2005-2-21 01:45 1973 次浏览 28 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(28)人评论

Kevin 发表于 2005-2-21 03:17:10 | 显示全部楼层
<P>相部!!!!!!</P>
AWP 发表于 2005-2-21 04:01:30 | 显示全部楼层
<P>我觉得送部MP3比您表姐都5错呀~~~</P>
eukai 发表于 2005-2-21 04:38:33 | 显示全部楼层
家庭套装的陶瓷工仔也不错,代表家庭幸福美满~~~~~~
angelzhou 发表于 2005-2-21 04:51:23 | 显示全部楼层
<P>我系我朋友度睇到一個陶瓷噶雞</P><P>系一家人黎啦.都幾好噶.一家團聚.有三衹雞仔先,好Q噶</P>
Kiver 发表于 2005-2-21 05:08:05 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>angelzhou</I>在2005-2-20 20:51:23的发言:</B>7 h5 a9 h3 y+ X! A

D7 |1 N- w7 X) y2 I- C1 ?$ l) G<P>我系我朋友度睇到一個陶瓷噶雞</P>
* I, \/ Y3 S( r$ h<P>系一家人黎啦.都幾好噶.一家團聚.有三衹雞仔先,好Q噶</P></DIV>2 ^* ^* W* a& N0 e. }
<P>今年又是雞年...6 u) v* C" b8 ]# p
<P>不错的见意</P>
179079520 发表于 2005-2-21 05:26:09 | 显示全部楼层
<P>送奶粉,尿布,BB车,古典音乐CD(胎教用)</P><P>以上举例纯属讲笑</P><P>其实送乜都得,有心就得啦,嗰人认为送水晶唔错~又可以美化家居,加上又唔似送玉咁古老,D啊婆啊伯就可能送呢D嘢,你辈份俾佢细,就送嗰水晶!听讲蓝水晶有身体健康嘎作用(听讲嘎咋,不过蓝色唔错,睇落去比较舒服,你表姐睇到心情可能会平静D,大肚婆容易烦燥,好似喺...)</P><P>新年就讲多句祝你表姐母子平安,身体健康啦~</P>
AK 发表于 2005-2-21 06:37:15 | 显示全部楼层
呵呵!其实送咩都得啦!一悟系就送台DV,等距可以拍低距个细佬仔出世成长的过情都好!
星幻 发表于 2005-2-21 07:02:15 | 显示全部楼层
<P>老兄,你准备出多少钱左右的啊?</P><P>不同的价位有不同的礼物嘛.</P>
ekj 发表于 2005-2-21 07:46:33 | 显示全部楼层
<P>而家有啲卑大肚婆坐嘅垫...</P><P>好舒服嘅.</P><P>我觉得应该唔错....</P>
Kiver 发表于 2005-2-21 08:50:41 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>koolu</I>在2005-2-20 23:02:15的发言:</B>6 k$ |& \9 n0 Z) K% a3 \6 I

5 \* V% @3 |+ V- _<P>老兄,你准备出多少钱左右的啊?</P>
! J$ m$ S' l# W" x<P>不同的价位有不同的礼物嘛.</P></DIV>* _6 H& E2 R6 @8 G0 t- U* q. T! t
<P>这个是真啊..8 l% b( \3 K2 `) Q
<P>有个价位会好D</P>
唔知 发表于 2005-2-21 09:51:47 | 显示全部楼层
<P>最烦都系呢D,</P><P>我的好朋友结婚,我都唔知送乜俾佢,</P><P>我地班死党就直接问佢,你佢有需要乜野,就买乜野,多数家电,</P><P>不过都系企1000RMB内。</P>
123下一页