[讨论]悲哀!!GF结婚了新郎不是我

夜游月光 发布于2005-1-27 10:52 2131 次浏览 49 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P>无奈啊!!以前个女朋友无拉拉打电话比我话佢就黎结婚啦!!!</P>
* i" L% \, \& J, P, J# D<P>我同佢行埋咗4年,读书果时已经系埋一齐噶啦。日日糖黐豆咁样一齐番学放学,而家念起都好开心,算系有一段幸福噶回忆。但系自从毕业后,我因为工作噶关系要成日出外省,一去就几个月,不过果时点忙都好我都会打电话比佢,在唔系约个时间一齐上QQ视频。点知等我做完嘢番黎之后,我就觉得佢怪怪地D感觉好唔同,但系我当时都无点在意,仲会同佢做爱做噶事情。点知过多无几耐,因为一件好少噶事情而散咗。但系前几日佢突然打电话比我,同我讲佢就黎结婚啦。黎个对我黎讲都唔算系咩太大噶打击,我仲问番佢念清楚噶啦,咁快就嫁!!</P>/ c+ n6 Z% D/ v- m% @
<P>但对我打击最大噶就系而下黎番说话:“其实系你出咗外做嘢果时我已经同第个男噶系埋一齐同居咗成几个月,不过都唔系我而家个未来老公。我而家个老公刚刚识一个月多D,佢对我好好,第一次约我去街就使咗成千蚊。”</P>' b" V. f: v% F5 ~) W
<P>听完黎断嘢,我即场晕低,呕血满地。好无奈啊我而家,有无人可以帮下我</P>
' H, E( ~& @* Y, R

已有(49)人评论

tendyhk 发表于 2005-1-27 11:39:45 | 显示全部楼层
真是惨啊你......唉......
SPEED 发表于 2005-1-27 12:29:17 | 显示全部楼层
<P>我而家个老公刚刚识一个月多D,佢对我好好,第一次约我去街就使咗成千蚊</P><P>使得钱都就叫好??</P><P>我觉得你同佢分手系件好事。虽然甘讲好衰</P>
全職獵人 发表于 2005-1-27 12:58:19 | 显示全部楼层
<P>車~ 伱去外地~ 都`~遇左~佢~偸食~GA~LA~幾個月喔~D囡會餓GA~</P>
chinese 发表于 2005-1-27 14:36:15 | 显示全部楼层
咁噶女人要唔要都罢
ekj 发表于 2005-1-27 19:06:25 | 显示全部楼层
zhanglei 发表于 2005-1-27 20:05:07 | 显示全部楼层
<P>听听</P><P>婚礼的祝福</P>
GiGGs0927 发表于 2005-1-27 20:11:22 | 显示全部楼层
算啦!!呢种女人唔要都吧咯!!睇钱唔认人啊!!
magi 发表于 2005-1-27 20:57:13 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>chinese</I>在2005-1-27 6:36:15的发言:</B>) a& }% a# C( {6 o" Q: A1 z  u: r& y# f
咁噶女人要唔要都罢</DIV>& M: B2 N4 }1 V- z
<P>恩
" k' D+ Z6 ]& j6 u* A# V<P>赞成</P>
badboyana 发表于 2005-1-27 20:58:52 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>lekj</I>在2005-1-27 11:06:25的发言:</B>. D" h: M$ o# t, W- s( u
哇........你好彩啦..........</DIV>
5 Z" `- l! i) U/ R( `* q<P>赞成啊~~~~~~~~~TMD,见到呢D爱钱噶女人玩完就甩拉!!!!</P>
唔知 发表于 2005-1-27 22:12:54 | 显示全部楼层
<P>从道义上讲,呢种女仔无乜好,就算俾左你,迟D都会后悔,</P><P>从感情方面,要面对相隔两地的恋爱,系好难的,我需要你的时候,你唔企我身边,</P><P>我有困难的时候想你帮我,可惜你唔企我身边,我好多野想同你分享,可惜你唔企我身边</P><P>唔系每个人都可以甘长情的,</P><P>也可以话甘可以考验对方的忠诚!!!!!</P><P>时下的年轻人对男(女)朋友的定义,系好简单的,</P><P>岩就一齐,唔岩就分手,就系甘简单的。</P>
蛋白 发表于 2005-1-27 23:11:50 | 显示全部楼层
你好彩拉。d甘咖女人执到都喊三声呀
12345下一页