[求助]我想问下,点解SANA咁钟意玩测试噶??

夜游月光 发布于2005-1-14 08:46 1088 次浏览 13 位用户参与讨论   [复制分享主题]
好想问好耐噶啦!!点解SANA咁钟意同人玩测试,难道佢志愿系想做心理医生,定系还是佢无聊呢??我好想好想知道啊!!仲有就系D测试,适合女仔玩多过男仔,但明明黎度横睇点睇都系男多过女噶。

已有(13)人评论

heroyuy 发表于 2005-1-14 08:54:30 | 显示全部楼层
<P>呵呵,你就要问她本人拉</P>
猎人J 发表于 2005-1-14 10:06:43 | 显示全部楼层
无聊挂~~~发下帖~呃下钱~呃下经验,魅力挂~~
tank11289 发表于 2005-1-14 20:41:55 | 显示全部楼层
<P>我估系个人中意化。好似小光甘,成日发买D好邪既野吓下人。</P>
猎人J 发表于 2005-1-14 21:13:41 | 显示全部楼层
<P>同意楼上的~~上次给小光发的吓一跳!</P>
唔知 发表于 2005-1-14 21:27:28 | 显示全部楼层
人地系女仔钟意呢D野。
豬豬 发表于 2005-1-15 04:40:31 | 显示全部楼层
<P>佢想知道大家性格再實行暗中嘅計劃</P>
夜游月光 发表于 2005-1-15 06:55:24 | 显示全部楼层
乜嘢暗中噶计划???难道要搞恐怖袭击
tonny_123 发表于 2005-1-15 09:18:04 | 显示全部楼层
可能人地稳紧白马王子呢!
leonfeng 发表于 2005-1-15 11:41:10 | 显示全部楼层
<P>女仔大部分都钟意浪漫!所以会谂好多不切实际嘅嘢!</P><P>所以好嘅女仔已经唔多嘞!因为都俾人“握”晒嘞!所以要珍惜自己身边嘅人啊!</P><P>无论男男女女都係一样啊!</P>
badboyana 发表于 2005-1-16 07:06:16 | 显示全部楼层
各人喜好嘛!!!!!!!!!!
tank11289 发表于 2005-1-17 04:35:28 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>leonfeng</I>在2005-1-15 3:41:10的发言:</B>
6 G/ J+ ~: ^7 D" ]# b
: r% }- I# h, \4 |; T3 g<P>女仔大部分都钟意浪漫!所以会谂好多不切实际嘅嘢!</P>) B7 {* X( i0 w+ f
<P>所以好嘅女仔已经唔多嘞!因为都俾人“握”晒嘞!所以要珍惜自己身边嘅人啊!</P>
" f( ^# s4 e1 D; M" T  r/ J<P>无论男男女女都係一样啊!</P></DIV>
4 |( H  S( \3 X& ?<P>完全同意!!!!</P>
12下一页