【经典回顾】足球小将(贴图+主题曲)

pennywu 发布于2005-1-9 07:49 1718 次浏览 15 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P></P>+ U/ j# M# I' z5 G$ S
<P></P>  B3 ]5 `3 s  e! l  t
<P></P>" l: F# R2 ~8 ^
<P></P>
, @5 m/ B$ i0 \$ ~2 O# c, k<P></P>8 u7 I" x7 A* Z7 C% o; J
<P></P>/ `9 Q/ Y6 v/ ?% g  a4 ^
<P></P>9 w& V2 d4 }0 |1 q( Y
<P></P>4 T# {$ n# F- R- Z+ s9 C6 f) ?! s
<P></P>
. N$ e: n: s) {) Q, s3 U6 U<P></P>
! m8 c6 h. j2 d" K! l<P></P>
- m$ ^* n+ r5 w$ j- d<P></P>& t) N* S+ \; ~. D$ M0 m& Y
<P><a href="http://www.superx.org/photo/SOCCER2.mp3" target="_blank" >http://www.superx.org/photo/SOCCER2.mp3</A></P>: ^3 r3 H; m; m$ M/ n
<P>童年的最爱动漫,每个星期都追,很激励人的一部动画片!</P>
/ x( J# `) W2 X) |# {- Y* K<P>也是因为这部动漫,初中时代就是足球陪伴着我!</P>) k. ~$ ?4 S+ _5 c- k# t5 A

已有(15)人评论

heroyuy 发表于 2005-1-9 09:09:38 | 显示全部楼层
<P>这套动画我记得以前TVB6点时播,系我起床的闹钟来的,哈哈</P>
troy 发表于 2005-1-9 10:14:03 | 显示全部楼层
<P>仲记得</P><P>冲力射球同猛虎射球!</P><P>劲啊!</P>
badboyana 发表于 2005-1-9 19:43:00 | 显示全部楼层
5错5错~~~~~经典动画,支持下
然仔 发表于 2005-1-9 22:23:39 | 显示全部楼层
哗甘都比你稳得返出黎啊支持支持!!
尐妹妹 发表于 2005-1-9 22:25:47 | 显示全部楼层
好闷嘅动画~~~~~
qing2000 发表于 2005-1-10 00:15:25 | 显示全部楼层
<P>足球小将系我有记忆以来追既第一部动画片,超正~~~~~</P>
zy0237517 发表于 2005-1-10 04:50:37 | 显示全部楼层
<P>我最钟睇足球动画啦。。。。尼部系我睇嘅第一部!!!!</P><P>吾知大家有冇睇過足球風雲這部動畫!!!</P><P>依家絕細種!!邊度都冇得下。。。</P>
zhou7250i 发表于 2005-1-10 09:25:28 | 显示全部楼层
睇吾倒图片啊,楼主你点搞既啊。
夜游月光 发表于 2005-1-10 10:23:38 | 显示全部楼层
系咯!!睇唔到图啊,歌都听唔到噶
AWP 发表于 2005-1-10 21:58:09 | 显示全部楼层
<P>楼主,我最中意第四张图片</P><P>经典呀~~~~~~</P><P>谢谢楼主,继续努力发多D好图~~~~~~</P>
infjiang 发表于 2005-1-11 01:04:00 | 显示全部楼层
<P>经典呀,</P><P>继续努力</P>
12下一页