[香港屋]係港人就入來啦

新人類 发布于2005-1-3 04:11 1855 次浏览 41 位用户参与讨论   [复制分享主题]
猎人J 发表于 2005-1-3 08:39:21 | 显示全部楼层
我5系~~路过而且~~~嘿!!
troy 发表于 2005-1-3 10:42:45 | 显示全部楼层
<P>其实系边度有又有咩所谓窝!大家一齐来资源共享,一齐玩,一齐倾下计!</P><P>你地在HK应该仲容易稳到D粤语噶动画啦!</P><P>以后靠晒你地啦!</P><P>最多我提供日文噶动画啦!大家分工合作啦!</P>
3刀流 发表于 2005-1-4 00:01:58 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>eukai</I>在2005-1-3 0:19:13的发言:</B>
( _1 u+ {3 ~3 a! |& \偶是香港的~~~~~~~</DIV>/ Y; @9 v$ G) A
<P>你是香港人.我不是很相信....第一:因为你用的不是繁体字...  第2:你用"偶"典型捞仔字来代表我..好难相信``你系个香港人...(声名..我无系香港人..我系小香港人=樟木头)</P>
milankzd 发表于 2005-1-4 02:27:57 | 显示全部楼层
楼上噶系东莞人,点解叫做小香港人噶??
cheungamy 发表于 2005-1-4 03:43:04 | 显示全部楼层
我是香港人ar!
Kiver 发表于 2005-1-4 04:43:09 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>milankzd</I>在2005-1-3 18:27:57的发言:</B>3 v, m- l3 _- F% K7 s! W+ X, c
楼上噶系东莞人,点解叫做小香港人噶??</DIV>/ D3 Y/ n, }# u* Y) D
<P>为什么你知他是东莞人??</P>
zhou7250i 发表于 2005-1-4 06:23:59 | 显示全部楼层
<P>香吾得港都放得果。</P>
Kiver 发表于 2005-1-4 08:38:03 | 显示全部楼层
楼上想讲什么??
2033192 发表于 2005-1-4 08:57:58 | 显示全部楼层
<P>喺呢度的话就喺一齐倾下计架啦...</P><P>香港同大陆又点喔都喺朋友啫...</P>
卡哇衣 发表于 2005-1-4 19:33:24 | 显示全部楼层
我係大瀝架
新人類 发表于 2005-1-4 22:19:39 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>cherrysww</I>在2005-1-3 0:21:47的发言:</B>- `% A- q1 \6 c4 z
2 {4 E1 X0 a$ F, l6 t6 I
<P>原来呢度都有香港人啊!真系兴奋啊!</P>% X' M0 X( P' J$ F3 \: g
<P>我有几个bt论坛都见到香港人啊!</P>
  v+ D: {3 ]  U. J$ S<P>我仲以为香港没bt呢。。。。。。</P></DIV>2 F1 X, O; w4 l3 n6 }& Y9 T
<P>香港BT己發展到要政府注視</P>
Kiver 发表于 2005-1-4 22:37:24 | 显示全部楼层
香港有版权法..而中国好像没有听过有专门的法