跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[动漫周边] 香港之行、廣州之旅暨電影版《數碼暴龍THE BEGINNING》觀影或觀影團周邊分享

mkdi 发布于2024-4-26 21:39 221 次浏览 25 位用户参与讨论   [复制分享主题]
各位:( @# L+ O# x% m$ \" k- x
    下面,將會分享一下上年(2023年11月)同埋今年(2024年4月份)中睇咗數碼暴龍劇場版後所到嘅店鋪購買或者觀影(觀影團)後所獲得嘅特典贈品。好啦!下面,就詳細講述同分享啦!仲有,香港站同廣州站一共三日行程。所以,會分三日時間左右上傳圖片同講述情況。請大家,到時留意更新進度!!!
9 }. Q& o+ W3 b& \( }1 K% k
; H# ]0 r  G% o(2023年11月4日):
' g$ y: ?" Y. i* y4 i, n) W, j  e: }     其實,呢一日我分別睇 咗日語原版同粵語版嘅。但係,粵語版嘅飛唔見咗。所以,就得返日語嘅飛可以分享出來。同埋,當日去完戲院睇戲就順便到快閃店鋪購買一D戰利品返來收藏。不過,有一張相片就比較神秘D啦!因為,難得嘅嘢來。另外,今日就到咗香港沙田區、新市廣場電影院睇戲。
+ t! D7 f( u. M, ^
3 T; Y! }2 m6 }/ P6 V, U) s

1 u  f* |1 f7 @+ f) Y4 S 微信图片_20240426200700.jpg 微信图片_20240426200742.jpg 微信图片_20240426200820.jpg 微信图片_20240426200834.jpg 微信图片_20240426200915.jpg 微信图片_20240426200930.jpg 微信图片_20240426200938.jpg 微信图片_20240426200946.jpg 微信图片_20240426201008.jpg 微信图片_20240426200958.jpg 微信图片_20240426201017.jpg 微信图片_20240426201027.jpg 微信图片_20240426201041.jpg 微信图片_20240426201050.jpg 4 e  K, l7 ^$ C% \

2 F- n9 d$ N8 B$ m3 l2 }  ?! h6 H. E7 B9 _

已有(25)人评论

ingew 发表于 2024-4-28 10:38:19 | 显示全部楼层
opgary 发表于 2024-4-27 15:55
" S: |  r8 t( U" |1 y琴晚刚睇完,情怀可以,战斗有点一言难尽。。。
9 g$ Z2 O) y9 B, m9 i9 a
滚钱滚粮票的动画电影
回复 支持 1 反对 0

zhaoronghu 发表于 2024-5-5 21:01:53 | 显示全部楼层
小牛牛 发表于 2024-4-27 11:43
& l9 h$ ~5 c& ?; T. ~1 ^4 E都系中意第一代主角多d
8 n9 ^5 g. D+ d3 {
现在都不知道出了第几代了

jojojo 发表于 2024-5-5 00:34:48 | 显示全部楼层
好丰富的样子

jojojo 发表于 2024-5-1 22:12:27 | 显示全部楼层
恭喜你了

wanmen55 发表于 2024-4-29 19:23:29 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2024-4-28 16:38
7 W+ _- w' |1 I; c1 q甘你帮手换个方式问啦
! |: {6 `4 D: a1 E+ D! x; H
1. 直接复制“原问题”私信问。
+ O  G; @( E6 a2. 好奇入边负责扎机果个系咪你黎噶  v7 E1 x5 @8 ]& ^

/ ]6 g# d2 {: `5 Z4 r% A" n& f(就睇你平时中意用边款)
$ ~& h6 l1 @+ {4 j6 F# M' A/ A
6 r7 b4 x1 A& I: i
- N) W, D! g+ l* w! v1 x% J- J  g: {3 b: n0 [0 w

crkeung 发表于 2024-4-28 18:05:25 | 显示全部楼层
边道睇,我都去睇下

岚冰 发表于 2024-4-28 17:56:56 | 显示全部楼层
羡慕死人~我都好想去……如果唔系要翻呢个工……

勇者罗兰 发表于 2024-4-28 16:38:57 | 显示全部楼层
wanmen55 发表于 2024-4-28 09:02! e! ~" R* Y0 p; p' P
问题需要的信息量太大,换过方式再问过

9 m" n; a- c1 Z( Y; V4 }甘你帮手换个方式问啦

wanmen55 发表于 2024-4-28 09:02:23 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2024-4-26 23:27/ E) L% b* ~6 R6 B$ l
好奇入边果个系咪你黎噶

9 u9 K7 N% n+ ]6 m* ^" O问题需要的信息量太大,换过方式再问过

很多年 发表于 2024-4-28 09:01:46 | 显示全部楼层
哇,呢位姐姐

zhaoronghu 发表于 2024-4-27 22:43:34 | 显示全部楼层
又想用D周边割我韭菜

123下一页